Rasa Maine Coon este zeița pisicilor – 26 de fotografii, ce demonstrează acest fapt.

Maine Coon – cea mai mare rasă de pisici domestice din lume. Inteligente, active, iubitoare și jucăușe aceste animale, sunt ceva mediu între o pisică și un râs și sunt cu adevărat superbe, scrie Love Unconditionally.

Rasa de pisici Maine Coon este una din cele mai vechi rase naturale de pisici, care provin din SUA.

Fotograful Robert Siika, mare iubitor de pisici, de altfel ca și echipa redacției noastre, a decis să împărtășească pasiunea sa cu întreaga lume.

După cum a scris el însuși pe site-ul său:

„Pasiunea mea – sunt pisicile și fotografia și încerc să combin aceste două pasiuni cât mai des posibil.”

Priviți și admirați aceste portrete magnifice ale creaturilor aproape mitice!

1.

2.

3.

4.

5.

6. Pisicile de rasa Maine Coon sunt alegerea perfectă pentru familiile care doresc să îngrijească un animal liniștit, ușor de întreținut și de încredere.

7.

8.

9.

10. Fiind o pisică mare, Maine Coon are un schelet puternic și bine dezvoltat, corp și picioare musculoase, cu păr printre degete, fiind perfect adaptată deplasării prin zăpadă.

11.

12.

13.

14.

15. Dacă îi este respectat spațiul și se simte iubită, pisica de rasă Maine Coon se va adapta oricărui mediu. Dar, desigur este cel mai bine ca această pisică să fie crescută în casă.

16.

17.

18.

19.

20. Pisicile Maine Coon adoră să se joace și să fie răsfățate de copii.

21.

22. Având în vedere că această rasă de pisici se înțelege bine cu câinii, ea este alegerea perfectă pentru familiile în care sunt câini.

23.

24.

25. Pisica din această rasă este devotată stăpânilor săi, deși se obișnuiește destul de greu cu locuința nouă. Îndată după ce pisica de rasă Maine Coon se adaptează noilor condiții și cu proprietarii săi, ea devine foarte afectuoasă, drăgălașă, curioasă și jucăușă.

26.

Dar ce părere aveți dvs despre pisici și această rasă de feline?