Rame de ochelari la modă în 2021, modele pentru femei: tendințele sezonului

Ochelarii sunt nu doar o necesitate, ci și un accesoriu frumos și stilat. Datorită faptului că există o mulțime de rame elegante, ochelarii ne completează cu succes ținutele.

Rame de ochelari la modă în 2021.

Atunci când alegeți rama trebuie să țineți cont de caracteristicile feței Dumneavoastră.

Iată care sunt tendințele acestui an:

— Oversize. Este o tendință foarte populară în ultima vreme.

1.

2.

— Ochi de „pisică” sau de „vulpe”. Este o ramă foarte stilată și feminină.

3.

4.

— Formă rotundă. Nu orice femeie va avea curaj să aleagă un astfel de model deoarece este destul de îndrăzneț, dar, în același timp, foarte elegant.

5.

— Semitransparenți. Avantajul acestor rame este că sunt potrivite pentru orice stil de îmbrăcăminte, fiind o parte integrantă a stilului de afaceri și, de asemenea, vor completa cu succes stilul casual și sport chic.

6.

7.

Fără margini. Tot mai multe persoane preferă acest model, fiind elegant și discret.

8.

9.

Rame pentru ochelarii de soare.

În sezonul cald ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil. Iată care sunt recomandările acestui an:

— Volumetrici. Pot avea rama pătrată, rotundă sau oricare altă formă, cu condiția că vor acoperi aproape jumătate de față. Acest model poate fi văzut în colecțiile designerilor celebri precum și la cele mai elegante vedete.

10.

11.

— Ovali. Orice ramă alungită cu o înălțime mică poate fi atribuită acestei categorii. Ochelarii extrem de îngustați care abia acoperă ochii sunt în continuare la modă.

12.

13.

— Multicolori. Ochelarii cu rame multicolore pot completa orice look de primăvară-vară. Este important ca accesoriul să se combine armonios cu ținuta. Pentru aceasta trebuie să aveți mai multe modele de ochelari de diferite culori.

14.

15.

16.

— Geometrici. Cele mai originale sunt ramele care au diferite forme geometrice. Încercați unul dintre aceste accesorii, dacă doriți să obțineți un look neobișnuit și interesant.

Printre ochelarii de soare puteți găsi și modele cu rame precum „ochi de pisică”, care se potrivesc absolut tuturor, dacă alegeți dimensiunea potrivită.

Puteți alege ochelari cu diferite tipuri de decor: pietre, strasuri, mărgele, perle, paiete și alte detalii.

17.

Culori și imprimeuri.

Culoarea neagră rămâne actuală. Puteți alege modele mate, strălucitoare sau semitransparente. În acest sezon vor fi la modă următoarele culori:

— cafea;

— ciocolată;

— bej;

— smarald;

— albastru;

— roșu;

— turcoaz.

Ramele cu imprimeuri florale, geometrice și altele au devenit din nou populare.

18.

19.