Rafinamentul și eleganța unei tunsori simple – 13 avantaje incontestabile ale tunsorii italiene!

Această tunsoare se aseamănă foarte mult cu renumita tunsoare cascadă, dar arată mult mai bine, datorită așa-numitei ”bonete”, care este tunsă mai scurt, ceea ce conferă părului o eleganță deosebită și un volum suplimentar.

Avantajele tunsorii italiene

1. După cum am menționat mai sus această tunsoare a apărut pe baza tunsorii cascadă, dar se deosebește prin așa-numita ”bonetă”, care formează silueta unică a tunsorii. Ca urmare șuvițele din față conturează frumos ovalul feței, iar șuvițele din spate cad elegant pe gât.

2. Tunsoarea italiană este unică, deoarece se potrivește oricărui stil vestimentar și va fi la fel de potrivită oricărui eveniment.

3. Aranjarea corectă a acestei tunsori și forma deosebită, înfrumusețează orice femeie, accentuând favorabil trăsăturile feței.

O tunsoare nepretențioasă

4. Un avantaj incontestabil al acestei tunsori, este faptul că nu trebuie să mergeți foarte des la un coafor pentru a îndrepta vârfurile părului crescut – chiar dacă părul crește, tunsoarea treptat își schimbă aspectul și forma, dar arată la fel de bine.

5. Acestei tunsori i se potrivește oricare formă de breton – drept, oblic, asimetric…

6. Diversificați tunsoarea și schimbați imaginea, aranjând părul cu un uscător și un pieptene rotund – părul va arăta mai ușor și va căpăta un volum suplimentar. Pentru un aspect deosebit a tunsorii puteți face câteva șuvițe ondulate.

O tunsoare populară

Tunsoarea italiană este foarte populară în rândul femeilor din întreaga lume deja de 30 de ani.

7. Această tunsoare este considerată universală, deoarece se potrivește oricărui oval feței, oricărei lungimi de păr, arată original, modern și înfrumusețează femeile de orice vârstă.

În ultimul timp tunsoarea italiană este foarte populară în rândul celebrităților de la Hollywood.

– Actrița Jessica Alba – întruchiparea frumuseții feminine și a stilului elegant – preferă acest model al tunsorii pentru părul de lungime medie. Actrița combină tunsoarea cu bretonul oblic, care arată foarte deosebit și accentuează eleganța liniilor și formei tunsorii.

– Actrița americană Lindsay Lohan a optat pentru modelul de tunsoare italiană pe părul lung.

– Charliz Theron preferă tunsoarea italiană pe părul scurt și ondulat.

3 modele ale tunsorii italiene

Tunsoarea italiană pe părul scurt

8. Contul clar și trecerea graduală de la o lungime la alta pe părul scurt arată foarte impresionant.

9. În plus, acest model a tunsorii va păstra întotdeauna volumul – ceea ce este convenabil pentru femeile, care nu iubesc să piardă timpul prețios aranjarea zilnică a părului.

10. Versiunea scurtă a tunsorii italiene, permite experimentele cu aranjarea părului – puteți face părul ondulat pe toată lungimea sau doar la vârfuri.

Tunsoarea italiană pe lungimea medie a părului

Această tunsoare pe părul de lungime medie este considerată clasică și se potrivește oricărei femei.

11. Vopsiți părul folosind nuanțe deosebite – în acest mod veți diversifica tunsoarea, veți schimba imaginea, fără a schimba forma tunsorii.

Tunsoarea italiană pe părul lung

12. Această tunsoare arată superb pe părul lung. Datorită lungimii părului puteți varia volumul acestuia: pentru părul subțire – un volum mai mare, pentru părul des – un volum mai mic.

13. Tunsoarea italiană pe părul lung permite schimbarea zilnică a stilului – există multe opțiuni.

După cum vedeți, tunsoarea italiană oferă fiecărei femei, posibilitatea de a alege modelul care îi va accentua frumusețea și individualitatea.