Rafinamentul manichiurii în 29 de idei: french moon cu accent pe cuticulă.

Dacă sunteți una dintre femeile care și în cele mai obișnuite lucruri, caută originalitate, atunci soluția ideală pentru dvs este să încercați manichiura french moon, cu accent pe cuticulă. Chiar dacă vi se pare că acest gen de manichiură a apărut recent, să știți că manichiura moon este inspirată încă din ani 20-30 ai secolului trecut.

Datorită fanteziei stiliștilor, tehnicile de decorare a unghiilor nu stau pe loc și continuă în mod constant să descopere abordări și tipuri noi de design al unghiilor.

În esența sa manichiura moon este o formă a manichiurii french, cu principala deosebire că accentuează perfect forma unghiilor. Această manichiură se potrivește de minune femeilor între 25 și 45 de ani, care preferă să poarte unghiile alungite și ușor rotunjite.

Manichiura cu accent pe cuticulă poate fi executată foarte ușor chiar și în condiții casnice. Pentru aceasta aveți nevoie doar de două nuanțe de ojă (pentru bază și pentru a evidenția zona cuticulei). În ambele cazuri puteți alege ojă de orice culoare, principala regulă este ca aceste două culori să se combine între ele.

Oricum, atunci când creați o manichiură cu accent pe cuticulă, trebuie să vă conduceți după preferințele personale și imaginația dvs.

Această selecție poate doar să vă inspire și să vă ajute să alegeți designul unghiilor, care vi se pare cel mai potrivit.

1. Combinația de roșu cu auriu sau burgundy cu auriu vă ajută să creați un look elegant și clasic.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Nuanțele pastelate de verde, bleu, galben, violet, roz, etc. vă ajută să creați o manichiură de primăvară.

11.

12.

13. Dacă conturați semiluna cu nuanțe metalice obțineți o manichiură perfectă pentru petreceri.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22. Tendințele minimaliste rămân a fi foarte populare, chiar și în acest tip de manichiură.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.