Puțini sunt cei care cunosc adevărata poveste a personajelor din filmul „Invincibilii”

Probabil că acest film nu a fost privit doar de cei leneși, însă puțini oameni cunosc adevărata poveste a acestor oameni.

În 2011, apare pe marile ecrane comedia „Invincibilii”. În urma unui teribil accident, un aristocrat bogat a fost imobilizat în scaunul cu rotile

Cu toate acestea, imobilizarea în scaunul cu rotile nu îl împiedică pe Philip să se bucure din plin de viață.

Picioarele și mâinile lui, și mai târziu, cel mai bun prieten al său, devine un tip dintr-o familie social vulnerabilă, care, în mod miraculos, câștigă prietenia aristocratului.

Umorul și emoția comediei a cucerit inima spectatorilor și a criticilor. După vizionarea filmului, există dorința arzătoare de a trăi, în ciuda a tot.

Subiectul filmului, unul foarte interesant, este inspirat din viața unui om de afaceri francez.

Scenariul filmului este inspirat din cartea lui Philip Pozzo di Borghi, „A doua șansă”. Autorul a devenit protagonistul filmului, un aristocrat care, ca urmare a unei vătămări grave, a devenit invalid.

Philip a fost un om de afaceri de succes din faimoasa familie corsicană. Era un aventurier teribil, iubea riscul.

Zborul cu parapanta pe vreme furtunoasă, nu a fost cea mai bună decizie. Drept urmare, omul a spart, doctorii au reușit să-l salveze, dar trupul lui a fost complet paralizat.

Senegalezul Dris era originar din Maroc, Abdel Sele. Tipul a fost un ghinionist: a încercat să supraviețuiască săvârșind infracțiuni minore, furturi și jafuri, și după ce a ieșit din închisoare a trăit din banii alocați șomerilor.

De ce bărbatul sărac, care nu avea idee despre viața în înalta societate din Paris, se împrietenește cu Philip? El era la fel de disperat și amator de risc ca și Philip. Abdel și-a dat seama că persoana cu dizabilități nu are nevoie de mila pe care au arătat-o asistentele medicale, ci să-i trezească dragostea de viață.

Abdel și-a pierdut părinții când era mic, așa că a trăit în familia unor rude îndepărtate cărora nu le păsa de educația băiatului. A cunoscut viața în stradă. Abdel se gândea că va primi un alt refuz, dar când văzu casa luxoasă a bogatului, el s-a hotărât să lucreze pentru el.

Abdel a citit cărțile pe care le-a citit Philip, au călătorit mult împreună. Aristocratul l-a învățat bunele maniere și i-a schimbat viața. În schimb, el i-a dăruit prietenului său emoții pozitive și i-a dat un sentiment de libertate.

După ceva timp, Abdel a întâlnit o fată de care s-a îndrăgostit. S-a mutat în Maroc și a început propria familie. Cu toate acestea, prietenia nu s-a rupt. Uneori, împreună cu familia sa îl vizitează pe Philip.

Pozzo di Borghi și-a găsit și el jumătatea, cu care merge pentru a-și vizita cel mai bun prieten.

„Am fost doi tipi disperați care s-au sprijinit reciproc”, a descris Philip prietenia lui cu Abdel în romanul său autobiografic „A doua șansă”.

Această poveste incredibilă te face să crezi în prietenia adevărată. Se pare că 2 oameni complet diferiți, au putut lega o prietenie de o viață.

Fiecare persoană să aibă un prieten care să fie mereu alături. Nu în zadar se spune că „prietenul la nevoie de cunoaște.”

Distribuiți și prietenilor dvs.!