Puteți arăta la fel de elegant, dacă veți renunța la hainele demodate

Orice femeie poate arăta impecabil la orice vârstă.

Multe femei mature aderă la un anumit stil, chiar dacă este deja depășit. Dar încercați să urmăriți tendințele modei și să alegeți ținutele care vă plac și, cu siguranță, veți întineri și veți arăta minunat.

Blugi.

Blugii ar trebui fie prezenți în garderobă, indiferent de vârsta pe care o avem. Principalul este să alegeți modele care vi se potrivesc.

Blugii albastru deschis nu sunt potriviți doar pentru look-urile de vară, pot fi purtați in orice perioadă a anului. Această ținută constă din blugi, cămașă albă și haină tricotată cu guler înalt. Un detaliu interesant este batista, ale cărei capete sunt ascunse în spatele gulerului. Teniși albi completează aspectul.

Blugii drepți au fost asortați cu o cămașă albă și un pulover supradimensionat roz închis. Detalii suplimentare sunt adidașii albi și geanta.

Un exemplu de look mai formal. Blugii au fost asortați cu un tricou alb și sacou albastru închis. Talia este subliniată de o curea maro deschis, iar detaliile suplimentare sunt o pereche de adidași albi și o geantă bej deschis.

Această ținută stratificată este formată din blugi, cămașă albă, un pulover albastru cu decolteu în formă de V și o vestă matlasată argintie. Ținuta a fost completată de o curea din piele maro, adidași albi și o geantă de culoarea nisipului.

Rochii.

Trebuie să alegeți modelele de rochii ținând cont de particularitățile siluetei.

Rochie stilată cu imprimeu maro-verzui cu inserții de culoare kaki de-a lungul marginii inferioare a tivului și a mânecilor.

Rochie sport-șic bej deschis cu mâneci drepte, până la cot.

Rochie A-line kaki deschis. Lungimea rochiei este până la mijlocul gambei.

Rochie maxi cu o croială dreaptă, din țesătură, cu imprimeu fantezist asortată cu o jachetă de culoare kaki și cizme albe cu talpă în relief.

Fuste.

Fusta plisată cu imprimeu leopard a fost asortată cu o cămașă albă și un pulover albastru închis. Imaginea este completată de o eșarfă albastru închis cu buline albe.

Fusta fină de nuanța cafelei cu lapte arată grozav cu un pulover tricotat galben și botine cu imprimeu de șarpe.

Fusta albastră se combină foarte bine cu bluza și cardiganul.

Pantaloni.

Pantalonii clasici sunt prezenți în garderoba fiecărei femei, dar ar trebui să acordăm atenție și pantalonilor de alte stiluri precum chino, palazzo, cargo etc.

Pantalonii negri și un pulover subțire negru se asortează foarte bine cu paltonul gri. Detalii suplimentare sunt adidașii și o geantă neagră.

Acest look este format din pantaloni skinny albi și tricou de aceeași culoare. Un detaliu suplimentar este cardiganul bej deschis cu dungi de diferite nuanțe de albastru. Imaginea este completată de o geantă albastră.

Pantalonii conici albi au fost asortați cu un pulover cu dungi albe și albastre. Imaginea este completată de o vestă bej lungă matlasată. Imaginea este completată cu adidași albi și o geantă bej.

Pantalonii din piele arată grozav în combinație cu hanoracul bej deschis și încălțămintea cu imprimeu.