Puterea machiajului: 20 de fotografii, a unor femei înainte și după machiaj.

Lipsa încrederii în sine este una dintre cele mai mari probleme ale lumii moderne. Iar femeile sunt în continuă căutare a lucrurilor care să le ajute să se simtă mai bine în propria lor piele. Machiajul este unul dintre aceste lucruri, întrucât acesta poate fi folosit pentru a ne ascunde micile imperfecțiuni și pentru a ne pune în valoare punctele forte.

Machiajul devine o adevărată forță în anul 1914, acest an marcând o pagină importantă în istoria frumuseții: se introduce prima cutie cu pudra compactă și discheta de aplicare a acesteia în forma pe care o știm și noi astăzi.

Pe măsură ce industria cosmetică evoluează și apar noi și noi produse performante, care au putere mare de acoperire și, în același timp, un efect natural, rezultatele specialiștilor devin din ce în ce mai impresionante.

Cele mai uimitoare transformări sunt cele ale persoanelor care au un ten cu probleme. De exemplu femeile care suferă de forme grave de acnee, pot arăta, cu ajutorul machiajului, ca și cum ar avea un ten absolut perfect.

După cum ne putem convinge, cosmetica face cu adevărat minuni! În unele cazuri chiar este destul de dificil să recunoaștem femeile după ce se machiază.

Vă propunem câteva imagini înainte și după care ne demonstrează că machiajul poate transforma radical chipul unei persoane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18. Lady Gaga înainte și după machiaj. 

19.

20.

După cum v-ați convins, specialiștii în make-up reușesc să ne uimească cu adevărat. Aceste transformări incredibile ne fac să ne întrebăm ce este real și ce nu, cum arată o persoană cu adevărat și cât de diferită este faţă de cum o vedem noi.

Aveți și Dumneavoastră fotografii înainte și după machiaj? Scrieți-ne în comentarii.