Putem arăta impecabil după vârsta de 50 de ani? Cu siguranță! Dacă garderoba noastră include articole de bază și accesorii potrivite

Orice femeie dorește să fie mereu tânără și să arate impecabil.

Vă propunem în continuare să vă inspirați din câteva ținute ale unei fashioniste australiene.

Pantalonii albi se potrivesc de minune cu o bluză cu imprimeu. Un cardigan deschis creează două linii verticale suplimentare în această ținută, alungind vizual silueta.

Dacă preferați hainele mai largi, vă puteți accentua talia cu o curea lată. Pantofii cu imprimeu vor elimina plictiseala și vă vor sublinia individualitatea.

Bluză fină, pantaloni skinny negri  și sacoul rod pudrat formează împreună o ținută foarte reușită. Pantofii cu toc înalt sunt perfecți pentru o ocazie mai specială.

Rozul are efect de întinerire. O ținută monocromă în culori pastelate se adaptează cu ușurință unui look casual, romantic și chiar office.

La fel de interesantă este și combinația dintre o rochie midi și o cămașă albă. Pentru un look casual alegeți încălțăminte comodă.

Puteți dilua o ținută neagră cu ajutorul unei curele late de culoare bej și pantofi de aceeași culoare. Imaginile monocrome vă permit să subliniați anumite detalii.

Pentru un look stilat și modern optați pentru lucruri de bază care nu se demodează niciodată: o cămașă, un tricou, o pereche de pantaloni cu o croială dreaptă. Accentuați-vă talia cu o curea din piele și veți arăta ireproșabil.

Pantalonii largi de culoare albă se combină foarte bine cu topuri. Nu uitați de accesorii, o pălărie va adaugă stil look-ului.

Într-o seară răcoroasă purtați un sacou peste rochie.

Completați imaginea cu o pălărie cu boruri largi și alegeți pantofi în funcție de preferințele individuale și de situație.

O fustă de lungime midi va arăta grozav în combinație cu o bluză de mătase și un sacou bej. Pantofii cu imprimeu vor deveni un accent luminos și, în același timp, discret al întregii imagini.