Purtați îmbrăcămintea sport corect și rămâneți grațioase! 

Multe doamne asociază stilul sport-șic cu confortul și viața cotidiană. Drag cititor, astăzi vă vom ajuta să alcătuiți ansambluri cu articole vestimentare sport, în care feminitatea dvs nu se va atenua nicidecum.

Pantofii sport reprezintă o tendință fermă deja o perioadă destul de lungă de timp și dacă analizăm ultimele tendințe, putem spune cu siguranță, că acest gen de încălțăminte este universal în cel mai direct sens al cuvântului.

Cu ce numai nu au combinat stiliștii adidașii: rochii, salopete, fuste, pantaloni clasici, pantaloni scurți, cămăși și chiar bluze. În ansamblul vestimentar de mai jos, vedem cum adidașii sport masivi se încadrează armonios în look-ul cu pantaloni din piele, palton de bază și un tricou long sleeve monocromatic.

1.

Priviți câte ținute grațioase puteți crea cu un trening monocrom de bază. Atrageți atenție, câte articole stilistice diferite le puteți ”împrieteni” cu un trening. Orice duet va arăta elegant, feminin și va fi extrem de confortabil.

2.

3.

Un aspect minimalist în nuanțe de bej, specialiștii modei moderne au preferat să-l combine cu adidași albi, pantaloni de bază, un palton ușor oversize și un tricou long sleeve.

4.

O jachetă oversize albastră în dungi albe, combinată cu un crop top alb ca zăpada, pantaloni cargo și adidași albi – obțineți o altă versiune simpatică a imaginii, în care se menține un aer de sport-șic.

5.

Pantalonii sport de croială liberă cu bandă elastică, stiliștii recomandă să-i combinați desigur, cu adidași, un crop top de bază și jacheta bomber, care este la modă anul acesta.

6.

Un alt look modern, care este creat din pantaloni sport, un pulover jerse asimetric oversize și adidași albi laconici. Simplu și cu gust!

7.

O geacă din piele de oaie, combinată cu palton oversize, salopetă într-o nuanță complementară, adidași masivi și o geantă de marcă – obțineți o ținută elegantă în mai multe straturi, perfectă pentru fashionistele de toate vârstele.

8.

O geacă lungă matlasată + pulover tricotat oversize + pantaloni clasici cu talia înaltă suflecați + adidași masivi cu șireturi – obțineți un ansamblu vestimentar confortabil, călduț și molcăluț, de care vă veți îndrăgosti imediat.

9.

Ghete cu aspect masiv și șireturi, pe care fashionistele sunt obișnuite să le poarte într-un tandem cu hainele sport, stiliștii le-au ”împrietenit” cu fusta wrap maxi, un pulover monocroma cu gât înalt, un palton de culoare caramel și o geantă ”cloud bag” elegantă.

10.

Tenișii înalți, în alb și negru, au devenit o componentă excelentă a unei ținute feminine, care constă dintr-o rochie tricotată maxi și o jachetă monocromă, croită liber.

11.

12.

13.

14.

Puteți întotdeauna arăta grațios chiar dacă purtați adidași. O dovadă clară a acestui fapt sunt următoarele ținute, care sunt create din fuste midi, rochii, pulovere sau bluze.

15.

16.

17.

18.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!