Puneți-vă în evidență atu-urile: ținute de primăvară care au la bază fusta-creion

Dacă veți alege corect fusta-creion, veți arăta absolut impecabil! Pentru a face alegerea corectă, vedeți următoarele modele stilate!

O ținută relaxată cu fusta-creion albă.

O fustă alb creion, în combinație cu o pereche de adidași și un pulover va crea o ținută elegantă și relaxată pentru a merge la un brunch de sâmbătă sau duminica la cumpărături.

Dacă vă îngrijorați de faptul că o astfel de combinație vă va scurta vizual picioarele, alegeți o fustă până la genunchi sau una cu șliț.

Fusta-creion din piele.

Fustă-creion din piele este foarte îndrăzneață și stilată. O puteți purta cu bluze, pulovere supradimensionate sau chiar cu un crop-top.

Fusta-creion cu imprimeuri.

O fustă-creion cu imprimeuri geometrice vă va ajuta să creați o ținută office originală și frumoasă. Rețineți că în acest caz se recomandă ca partea de sus să fie cât mai neutră.

Fusta-creion de catifea.

Această fustă este ideală pentru a merge la o cină festivă sau la o întâlnire romantică. O puteți purta cu o bluză transparentă.

Fusta-creion neagră pentru stilul office.

O fustă de culoare neagră și un pulover supradimensionat vor crea o ținută perfectă pentru birou sau pentru a merge la o întâlnire de afacere.

Fusta-creion tricotată.

Este modelul perfect pentru fashionistele obișnuite să-și petreacă weekend-ul în haine comode și frumoase. Acest model de fustă se poate combina nu doar cu o pereche de adidași, dar și cu tocuri pentru ținutele de zi cu zi.

Fusta-creion cu paiete.

Acest model de fustă este, desigur, pentru evenimentele mai speciale. Pentru o ținută echilibrată, alegeți în partea de sus o bluză monofonică și o pereche de pantofi de culoarea bluzei.