Pune-ți lacăt la gură: 7 fraze din vocabularul tău care „alungă” banii de la tine

Viața nu este o luptă. Am venit în această lume, pentru a ne bucura, a ajuta pe alții și a face bine. În loc de aceasta cu toții începem goana după bani și neglijăm scopul pentru care suntem pe pământ.

Desigur, importanța banilor în prezent este foarte mare și cu siguranță este aproape imposibil să supraviețuim fără bani. Totuși, noi înșine, inconștient, programăm Universul la faptul că nu dorim să fim bogați prin intermediul unor fraze negative.

Am selectat 7 fraze care sunt prezente în vocabularul majorității dintre noi. Nu pronunțați aceste cuvinte dacă vreți să obțineți libertatea financiară!

1. Nu pot face aceasta

Puteți totul. Nu circumstanțele sunt o barieră, dar dvs. sunteți bariera care blochează realizarea scopurilor dvs. Cauze pot fi foarte multe, de la neîncrederea în forțele proprii până la lene. Unica barieră este trecerea anilor și vârsta care implacabil ne ajunge din urmă. De aceea, dacă doriți să fiți bogat, nu pierdeți nici o clipă din viață.

2. Niciodată nu voi fi bogat

Dacă rostiți aceste cuvinte, nu veți fi. Este un adevăr. Trimițând acest semnal în Univers, vă blocați posibilitățile. Într-un cuvânt, dați de înțeles lumii, că NU doriți să fiți bogat. Rostiți în locul acestor cuvinte negative o frază pozitivă: „Voi fi bogat în scurt timp”.

3. Nu am timp pentru aceasta

Problema este că nu știți să vă programați acest timp. Succesul depinde de planificarea corectă a zilei. Stabiliți prioritățile și ceea ce este cu adevărat important pentru dvs. în această clipă. Există suficient timp, iar dacă susțineți contrariul, amintiți-vă câte ore pe zi le pierdeți fără vreun rost.

4. Fericirea nu este în bani

Oamenii deseori vorbesc urât despre aceste hârtii colorate. Mulți din ei, pentru ași justifica lenea, spun că fericirea nu constă în bani. Este adevărat. Dar bunurile materiale ne ajută să facem rost de ceea ce nu avem: locuință, automobil, călătorii. Iar, bunurile procurate ne ajută să acoperim necesitățile de bază, siguranță și confort. Astfel suntem mai fericiți.  Nu transformați banii într-un rău.

5. Banii se câștigă greu

Dacă spuneți asta, cu siguranță, aveți un loc de muncă pe care nu-l iubiți. Cine vă obligă s-o faceți? Dacă faceți ceea ce nu vă place, sistemul nervos vă este afectat în primul rând. Dacă nu puteți schimba locul de muncă, rostiți mai des aceste cuvinte: „Muncesc suficient, de aceea banii mă iubesc”.

6. Viața este nedreaptă

Asta spun doar persoanele lenoase. Puteți crea în jurul dvs. orice realitate pe care o doriți. Ceea ce vă înconjoară acum este reflecția interiorul Dvs. Cu puterea gândului și cu dorință, puteți schimba situația. Zâmbiți vieții și ea, cu siguranță, vă va răspunde la fel.

7. Nu am bani

Este o frază foarte periculoasă, ca și oricare alta, construită pe negație. Excludeți această frază din vocabularul dvs. Când rostiți aceste cuvinte, trimiteți în Univers gândul că nu aveți bani. Adică Universul va dat acești bani, dar nu-i aveți oricum. De ce să vă mai dea bani, dacă nu știți să păstrați ceea ce aveți?

Nu puneți accentul pe câștig. Faceți ceea ce vă place, primiți satisfacție de la viață și aveți grijă ce spuneți. Nici nu veți observa când viața dvs. se va schimba spre bine!