Prost gust: îmbrăcămintea de iarnă pe care femeile stilate nu o vor purta niciodată

Majoritatea persoanelor poartă îmbrăcămintea exterioară mai multe sezoane la rând. Dacă faceți parte din această categorie, ar trebui să optați pentru articole vestimentare cu o croială atemporală și în culori neutre.

Iată care sunt cele 5 articole vestimentare de iarnă care nu ar trebui să apară în garderoba femeilor stilate:

Paltonul cu accent pe talie.

Deși pare a fi feminin, acest model nu se încadrează în tendințele actuale deoarece este aproape imposibil să creați o ținută cu mai multe straturi.

Iar lungimea mini, croiala în formă de lalea și gulerul de blană s-au demodat de mult. La moment femeile stilate preferă paltoanele largi, cu o croiala dreaptă, cu lungime maxi. Sau optați pentru paltoane atemporale, în care talia poate fi subliniată cu o curea.

Parka cu blană colorată.

Paltoanele cu blană colorată sunt acum în top, iar modelele aviator cu guler de blană sunt principala tendință a iernii 2023. În timp ce gecile parka, deși au blană ecologică colorată, nu mai sunt la modă.

Blana cu inserții tricotate.

Nu orice haină de blană va fi la modă în această iarnă. Principalele criterii după care este ușor să recunoaștem un model trendy sunt lungimea maxi sau midi, croiala liberă, animal print și absența glugiăi.

În timp ce modelele similare cu inserții tricotate, cu glugă și lungime neclară nu fac decât să strice imaginea.

Vesta „omidă”.

Devotamentul femeilor care mai poartă veste de blană este uimitor, deoarece au fost la modă în 2010, dar continuă să fie purtate. Dar trebuie să știm că aceste veste sunt depășite și nu ne avantajează defel și nici nu sunt practice.

Geacă de puf babydoll.  

Pe lângă faptul că nu mai sunt la modă, nu veți putea purta ținute cu mai multe straturi.

Deși nu este ușor să ne despărțim de hainele noastre preferate, ar trebuie să o facem deoarece riscăm să părem demodate.