Proprietara împărtășește imagini cu cei 4 câini ai săi, unul dintre care strică întotdeauna fotografia. Toată lumea are un astfel de prieten! 

Fiecare dintre noi are un prieten care strică mereu o fotografie comună! Indiferent dacă o face intenționat sau nu, acest tovarăș vă privează întotdeauna de oportunitatea să vă postați fotografia dvs comună pe rețelele de socializare. S-a dovedit că această problemă chinuie nu numai pe oamenii, ci și câinii. Un instructor de yoga din Hong Kong, Yoko Kikuchi, are patru câini, toate de rasă SibaInu. Dar unul din patrupezii săi, în mod sistematic dărâmă succesul fotografierii comune. Totul din cauza grimaselor. Ce este, distracție sau rebeliune, nu știm, dar imaginea acestuia este foarte, foarte distractivă!

1. Încercați să ghiciți din prima, la care câine ne referim.

Aceștia sunt cei patru câini ale lui Yoko: Kikko, Sasha, Nina și Momo. Nina este ShibaInu albă, căreia îi place să se prostească în imagini. Datorită ei, sesiunea foto se transformă într-o adevărată aventură, care este foarte amuzantă și distractivă de urmărit!

2. Nina mereu își amuză proprietara.

3. Dispoziția ei jucăușă este vizibilă chiar și în fotografii.

4. Proprietara adoră să facă fotografii cu animalele sale de companie.

Yoko iubește să organizeze ședințe foto pentru animalele sale de companie și știe cu siguranță că Nina o va înveseli cu ciudățeniile ei, care sunt urmărite pe Instagram de peste 70 de mii de oameni!

5. Coadă pentru ceva delicios.

6. ”Vă rugăm să mențineți distanța socială.”

7. ”Nina, trezește-te, a început weekendul!”

8. Nina va găsi întotdeauna o modalitate de a se distinge de prietenii săi.

A face poze cu animale nu este ușor. Nu le puteți explica că pentru aceasta trebuie să stea liniștit cel puțin câteva secunde! În primul rând, trebuie să vă lăsați animalele de companie să se obișnuiască cu camera, să le permiteți să o miroase și să încercați să nu folosiți blițul. Poate că atunci animalul dvs de companie se va obișnui cu acest miracol al tehnologiei și va deveni principala vedetă pe Instagram!

9. Interesant, cine a făcut asta…

10. Un paradox: Ninei nu-i place să fie fotografiată, dar ea este cea care face ca fotografiile să fie speciale.

11. E drăguță chiar și atunci când este foarte răutăcioasă.

12. Nina sărbătorește ziua de naștere a lui Momo.

Se pare că Nina se simte regină chiar la celebrarea vieții altcuiva. Aceasta este ceea ce o face fermecătoare, iar farsele ei vrei să le urmărești fără încetare!

Ați avut și dvs un astfel de patruped mai capricios? Așteptăm comentariile cu drag.