Produsele cosmetice pe care nu trebuie să irosiți banii. Cele mai inutile produse cosmetice!

Ambalaj frumos și atrăgător, publicitatea care vă promite multe sunt factorii care de cele mai multe ori le conving pe femei să cumpere produse cosmetice, iar apoi rămân dezamăgite. Din păcate nu toate produsele au efectul promis inițial.

Iată lista produselor pe care nu ar trebui să le cumperi. Sunt ineficiente și sunt bani aruncați în vânt. De ce trebuie să cheltuiți pentru produse cosmetice dacă trebuie să folosiți doar câteva remedii deja verificate?

Produse cosmetice inutile

1. Vârfurile despicate sunt inestetice și neplăcute. Este la fel de neplăcut cum ar fi conștientizarea că unica modalitate de a scăpa de ele este tunderea. Nici diferite loțiuni, nici uleiurile, nici alte remedii minune nu vor face față acestei probleme.

2. Puteți scăpa de celulită dacă faceți mereu sport și vă alimentați corect. Cremele anticelulită sunt un mit. Acestea pot hidrata și înmuia pielea, dar aspectul de portocală va rămâne.

3. Loțiunea tonică pe care o folosiți după spălare rareori este un produs eficient. Multe produse pentru demachiere îndepărtează murdăria fără urme, iar loțiunea tonică doar restabilește pH-ul pielii. Această funcție este foarte bine îndeplinită de crema de zi și de multe ori loțiunea tonică este de prisos.

4. Gelul de duș usucă foarte tare pielea și deteriorează stratul protector. Se recomandă să folosiți un săpun hidratant. Acesta este mai ieftin și mai puțin nociv.

5. Care este diferența dintre crema de mâini, crema de picioare și loțiunea de corp? Corect: niciuna! Alegeți un produs de calitate pentru piele care poate fi folosit în mai multe scopuri.

6. Scrub-ul de corp poate fi preparat acasă din produse naturale. Scrub-ul de cafea este minunat. Miere, sare și ulei de măsline – o rețetă de scrub foarte reușită. Nu cumpărați nimic suplimentar, deoarece toate ingredientele le aveți acasă!

7. Balsamul de buze, de regulă, conține o cantitate mică de alcool astfel încât buzele vor deveni ușor uscate și veți dori să-l aplicați din nou. Folosiți miere, ulei de măsline sau ulei de cocos în calitate de înlocuitor al balsamului de buze. Pielea va fi moale și catifelată. Evitați tentația de a cumpăra un alt balsam.

8. Șamponul anti-mătreață acționează doar atât timp cât îl folosești. Mătreața nu este pur și simplu o problemă cosmetică, este o afecțiune care trebuie tratată. Șamponul va îndepărta doar temporar simptomele. Dacă vă confruntați cu această problemă adresați-vă medicului și nu cheltuiți bani în zadar pe șampoane anti-mătreață.

Alegeți produsele cosmetice rațional și atunci veți economisi bani și veți arăta mai bine. Garanția succesului sunt produsele calitative și eficiente.

Fiți mereu frumoase!