Priviți cum Melania Trump a transformat Casa Albă pentru Crăciunul din acest an

Pentru Melania Trump acest Crăciun este primul în calitate de stăpână deplină a Casei Albe. În anul 2016 ea nu a reușit să amenajeze reședința prezidențială pentru sărbători. Însă, acum, ea a intrat în rol și și-a permis de toate.

Pentru Crăciunul din acest an Casa Albă a fost împodobită așa cum și-a dorit frumoasa femeie de origini slave. Soția lui Donald Trump a ales personal decorațiunile. Prin urmare, apreciind transformarea reședinței prezidențiale, apreciem în același timp însăși gustul Melaniei. Să vedem cât este de bună la acest capitol.

Prima doamnă a SUA s-a străduit nu pentru a-și împlini eul său, a-și bucuri fanii sau a primi o avalanșă de complimente în adresa sa, ci ca împodobirea Casei Albe să fie apreciată de elevii unei școli din statul vecin.

Designul interior i-a uimit nu doar pe copii, dar și pe adulții care au avut fericirea să vadă interiorul. Dar cum să nu fii impresionat, atunci când în mijlocul reședinței prezidențiale balerinele dansează valsul „Spărgătorul de nuci” a lui Pyotr Ilyich Tchaikovsky?

Apropo, Jacqueline Kennedy, cu care Melania este comparată în ultimul timp, în 1961, de asemenea, a decorat Casa Albă pentru Crăciun folosind tema „Spărgătorul de nuci”.

Jurnaliștii și elevii plini de uimire s-au plimbat prin Casa Albă, apreciind cât de festiv a devenit. Într-adevăr, totul din jur ne amintea mai mult de castelul de basm al reginei de zăpadă, decât de un apartament prezidențial.

Melania a fost foarte binevoitoare. Ea s-a plimbat cu oaspeții pretutindeni: și în biblioteci și în cantine. Iar pentru a bea ceai, a scos chiar serviciul de masă de aur al familiei Reagan. În prezent, prima doamnă a Statelor Unite nu este de acord cu compromisurile.

La indicația lui Melanya Trump  în acest an cinematograful prezidențial va fi deschis vizitatorilor. Se preconizează că mai mult de 25 de mii de oameni vor avea timp să-l viziteze în timpul vacanței de Crăciun.

Din păcate, pe Internet, au apărut și primii critici în adresa primei doamne a Statelor Unite care au observat cu rea intenție că designul de Crăciun este la fel de rece ca soția președintelui. Iar coridorul lung decorat cu pomi de Crăciun, unora le-a reamintit de filmele de groază, cum ar fi „Bell” și „Shine”.

Vă aducem aminte că sărbătorirea Crăciunului în Casa Albă din acest an va fi aniversară – 200 de ani. Probabil, Melania și din acest motiv a hotărât să acorde atât de multă atenție decorării casei prezidențiale.

Vă place designul lui Melania Trump? Merită ea această critică?