Priviți cum doar un detaliu poate schimba toată imaginea vestimentației – 25 de fotografii cu idei splendide.

Buzunarul este un detaliu simplu, căruia deseori nu-i este acordat suficientă atenție. Orice bluză sau rochie este decorată cu mărgele sau paiete, țesăturile sunt pictate cu vopsea, bluzele sunt scurtate, iar cravatele cusute pe partea de sus. Cu toate acestea, cea mai simplă haină poate fi reînviată cu un detaliu foarte obișnuit – un buzunar!

Echipa noastră a colectat 25 de fotografii pentru dvs, ca să puteți alege ceva frumos și interesant pentru vestimentația dvs. Vă invităm să le admirăm împreună:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. Buzunarul foarte frumos decorează orice haină, fie acesta un palton, rochie, bluză, pulovere sau blugi, fuste sau pantaloni.

8. Cândva demult buzunarele erau de fapt niște pușculițe, niște genți separate de haine, atașate de o curea. Din secolul 17 până în secolul 19 femeile purtau pușculița legată de brâu.

9. 

10. 

11. Buzunarul este un element care se aplică pe detaliile principale și poate avea rol funcțional sau estetic. Este important atunci când cumpărați sau cereți unei croitorese un anumit fel de buzunar să precizați modelul acestuia. Acesta trebuie să se potrivească articolului ca poziționare, mărime, tip și formă. Există o mulțime de varietăți și forme de buzunare:

– Buzunare atașate, cu sau fără clapetă, cu pungă sau acordeon;

– Buzunare ascunse;

– Buzunare cu manșetă sau bordură;

– Buzunare decorative.

12. 

13.  

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25. Alegeți cât mai repede una sau câteva idei și inspirați-vă pentru a decora haina preferată. La fel, puteți adăuga ideile care v-au plăcut cel mai mult în ”pușculița” dvs, pentru a le aplica pe viitoarea haină.

Cât sens ați redat până acum buzunarelor? Funcționalitate sau decor? Vă plac buzunarele? Ce buzunare preferați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.