Priviți cum arată actorii serialului ”Friends” în prezent. Imaginea unora dintre ei este la fel de dezolantă precum cântecele lui Phoebe!

Serialul ”Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane – din 22 septembrie 1994 până în 6 mai 2004. Sitcom-ul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni și a fost o rampă de lansare pentru actorii din rolurile principale. De-a lungul anilor, serialul nu și-a pierdut popularitatea: un număr imens de oameni continuă să-l urmărească. Iar pe 27 mai 2021, actorii și-au bucurat fanii cu o reuniune neașteptată a personajelor principale, ca parte a unui episod special.

Recunoaștem că noi, la fel, am mai revizualizat serialul. Poate chiar mai des decât ar trebui. Drag cititor, am decis să vă arătăm cum arată actorii după mulți ani de la sfârșitul filmărilor. Iar la sfârșitul articolului, vă așteaptă un bonus – o fotografie recentă a personajelor principale în scena cu decorațiuni deja bine cunoscute.

1. Jennifer Aniston – Rachel Green

2. Courteney Cox – Monica Geller

3. Lisa Kudrow – Phoebe Buffay

4. Matt LeBlanc – Joey Tribbiani

5. Matthew Perry – Chandler Bing

6. David Schwimmer – Ross Geller

7. James Michael Tyler – Gunther

8. Elliott Gould – Jack Geller

9. Christina Pickles – Judy Geller

10. Maggie Wheeler – Janice

11. Paul Rudd – Mike Hannigan

12. Jane Sibbett – Carol Willick

13. Helen Baxendale – Emily Waltham

14. Jessica Hecht – Susan Bunch

15. Tom Selleck – Richard Burke

16. June Gable – Estelle Leonard

17. Giovanni Ribisi – Frank Buffay Jr.

18. Cole Sprouse – Ben Geller

19. Lauren Tom – Julie

20. Michael J. Hagerty – Mr. Treeger

Bonus: Majoritatea legendarilor prieteni s-au întors pe aceiași scenă, în același apartament, cu aceleași elemente de decor (prima poză e făcută în anul 1998, iar cea de-a doua – în 2021).

Care este episodul dvs preferat din serialul de comedie ”Friends”? Sau aveți mai multe scene preferate? Așteptăm cu drag comentariile dvs.