Prințul William, fiind bine dispus, a făcut un lucru de neimaginat chiar în fața soției sale însărcinate

La o seară de gală tradițională Royal Variety Performance „ținta” programului a fost urmașul tronului britanic prințul William.

El a făcut un gest la care nimeni nu s-a așteptat să fie făcut din partea unui membru al familiei regale.

Recent, Kate Middleton, fiind însărcinată, și soțul ei au mers la un spectacol susținut de copii la teatrul „Palladium”.

Una dintre fetițe, participante la concert, a avut o cerință specială pentru prinț. Ea l-a rugat pe William să imite mișcarea de galop. Este greu de imaginat, însă prințul i-a îndeplinit foarte repede dorința.

Lăsând deoparte toată jena, William a țopăit ca un căluț în galop. Gestul său a stârnit râsul celor din jur, inclusiv al soției sale.

Acest video a devenit imediat viral pe rețele de socializare. El a fost vizionat de foarte mulți utilizatori internet și toți au primit această ghidușie cu umor. „Iată de ce îmi plac feciorii prințesei Diana. Ei se poartă ca niște oameni simpli care nu refuză să se bucure cu adevărat”, „Un gest extraordinar”, „Am rămas fascinată”, „Un show star” – au scris bloggerii încântați.

De curând, toți membrii familiei regale s-au adunat la tradiționala cină a Elisabetei a II-a organizată cu prilejul Crăciunului. În acea seară Prințul Harry a venit cu logodnica sa Meghan Markle. Nunta lor este planificată pentru luna mai a acestui an. Familia a acceptat-o cu bunăvoie pe Megan. William și Kate sunt printre primii care i-au felicitat pe viitori tineri însurăței. „Noi suntem nespus de bucuroși pentru Harry și Meghan. Întâlnirea cu ea a fost minunată. Am observat cât de fericiți sunt unul alături de celălalt”, aceasta a fost declarația făcută de soți pe pagina lor oficială.

În timpul apropiat, în familia lui William și Kate este așteptat al treilea copil. Mulți admiratori consideră că sarcina i se potrivește foarte bine prințesei, deoarece ea arată nemaipomenit în orice situație.

V-a plăcut gestul lui William?