Prințesa Charlotte e leită mama sa. Kate Middleton își adoră micuța sa capricioasă! 

Înainte de a pleca în Pakistan, ducesa din Cambridge a vorbit reporterilor despre senzațiile sale din cauza despărțirii cu copiii George, Charlotte și Louis. Kate Middleton a spus: ”Turul următor este foarte important ca o misiune diplomatică și sunt conștientă de importanța muncii mele, care contează mult pentru mine. Dar eu sunt, de asemenea, o mamă și îmi va fi foarte dor de copii. Din fericire, ne despărțim pentru puțin timp.”

După cum spun membrii familiei, soții Cambridge au încercat înainte de a pleca, să petreacă mai mult timp cu copiii lor. De exemplu, recent, au organizat un joc distractiv de fotbal pentru copiii mai mari.

Prințul George a fost încântat. Dar Charlotte nu a arătat prea multă bucurie, se pare că copila era supărată.

Timp de două luni, fiica lui Kate Middleton merge la școala Thomas Buttersey și au apărut deja primele detalii despre comportamentul moștenitoarei britanice.

Micuța Charlotte crește ca o bătăușă adevărată, însoțită de porecla ”Regina războaielor”!

Se pare că și colegii de clasă a fetei cred că Charlotte nu este cel mai drăguț copil, numind-o pe Prințesă ”prick”. La grădiniță au existat câteva întrebări din partea profesorilor despre comportamentul lui Charlotte. Dar cum reacționează cei din noua școală la capricioasa și bătăușa Charlotte, nu se știe încă…

Kate Middleton a spus recent că în familie o numesc ”Mignonnette” – este o poreclă amuzantă pe care a primit-o de la tatăl ei William. William își iubește fiica sa, precum și caracterul ei extraordinar.

Ochii cei mici ai prințesei, probabil îi amintesc prințului de soția lui Kate. Aspectul lui Kate presupune o privire vicleană, ce este foarte iubită de mulți britanici.

Lui Kate Middleton îi place să vorbească despre copii. A împărtășit recent un alt detaliu drăguț.

Ducesa, adoră felurile de mâncare foarte picante, dar gusturile ei nu le împărtășesc nici William, nici George. Charlotte și aici e leită mama sa – mica prințesă cu mare poftă mănâncă alimentele picante, mai ales ea iubește curry.

Se pare că Kate Middleton își crește și educă mica sa copie.