Principalele tendințe ale toamnei anului 2020: 10 articole vestimentare călduroase și la modă care merită să le includem în garderobă

Fiecare femeie dorește să fie în pas cu moda, însă, în același timp, preferăm hainele care for fi în tendințe mai multe sezoane. În această toamnă toate fashionistele ar trebui să țină cont de câteva detalii:

— alegeți pantalonii scurți, pantalonii și fustele cu talie înaltă;

— optați pentru bluze și jachete largi, cu o croială dreaptă;

— purtați pantaloni până la glezne;

— includeți în garderobă haine care au fost la modă în anii 80-90 ai secolului trecut.

Aceste articole vestimentare vor rămâne în tendințe timp de câțiva ani.

Blazerul.

În anii 90 erau la modă blazerele în stil masculin. La momentul actual sunt cele cu o croială liberă, până la jumătatea coapselor. Paleta de culori este diferită, puteți alege o nuanță calme sau una aprinsă, suculentă, care va deveni accentul întregii ținute.

1.

2.

3.

Helanca.

Un alt element care ne amintește de anii ’80. Acestea pot fi purtate sub cămăși, bluze sau rochii.

4.

5.

6.

Baggy jeans.

Blugii Boyfriend au fost populari mai multe sezoane, însă au fost înlocuiți cu baggy jeans cu talia înaltă și cu lungimea până la nivelul gleznelor.

7.

8.

9.

Pantalonii largi.

Acest model de pantaloni trebuie să acopere tocurile pantofilor. Se poartă cu cămăși largi, pulovere în stil masculin sau blazerele.

10.

Pielea artificială.

Fustele, pantalonii și cămășile din piele artificială nu vor părăsi podiumurile. Dacă aveți în garderobă fuste și pantaloni din piele artificială, purtați-le.

11.

12.

13.

Accent pe mâneci.

Tot prin anii 80 erau la modă cardiganele și puloverele cu mâneci voluminoase. Deoarece moda este ciclică, observăm aceleași tendințe în acest sezon.

14.

15.

Bocancii.

Moda bocancilor vine din anii ’90. Dacă vă plac aceste modele, atunci nu ezitați să le cumpărați deoarece vă vor servi cu fidelitate mai multe sezoane.

16.

17.

În această toamnă nu vom fi nevoie să alegem între stil și căldură deoarece tendințele modei încearcă să le combine pe ambele.