Prin ochii bărbaților: care sunt semnele ce trădează vârsta unei femei

Cât de atenți sunt!

Unele femei arată mai bine odată cu înaintarea în vârstă, altele, în căutarea tinereții veșnice, pun tot ce pot pe altarul ei. Dar vârsta poate fi trădată de lucruri minore la prima vedere precum câteva pete sau pielea hidratată insuficient.

Femeile, de obicei, privesc tinerețea și frumusețe din punct de vedere feminin. Dar bărbații? Care sunt semnele pe care le observă ei?

Pielea uscată a corpului.

Ovidiu, 32 de ani, antrenor: „Femeia din aceste fotografii pare destul de tânără. Dar mâinile uscate sugerează că ar avea în jur de 45 de ani.

Realitate: Paris Hilton are 42 de ani.

Deși are deja peste 40 de ani, Paris nu se desparte de imaginea unei tinere prințese. Se pare că, încercând să se încadreze în propriile ei idei de frumusețe, a uitat să se hidrateze puțin. Venele și tendoanele de pe brațe arată ca niște ramuri, iar pielea pare uscată. Fața, în schimb, arată impecabil.

Exfolierea regulată, hidratarea și nutriția sunt cei trei piloni ai pielii frumoase.

Capilarele dilatate.

Ioan, 25 de ani, programator: roșeața de pe obraji arată cam ciudat. Pare a fi un semn că ceva este în neregulă cu pielea. Poate vârsta. Probabil că are peste 30 de ani.

De fapt: Elle Fanning are doar 24 de ani, iar roșeața de pe față nu indică neapărat schimbări legate de vârstă. Roșeața de pe fața sa se numește rozacee și poate apărea și la o vârstă fragedă. Mai ales dacă aveți pielea fină, predispuse la roșeață și inflamație frecventă. Țesuturile reacționează la vântul rece, căldură, mâncarea condimentată. În timp aceste pete devin permanente, iar fața capătă o nuanță cenușie. Pentru a evita acest lucru este necesar să alegeți produse cosmetice pentru pielea Dumneavoastră.

Riduri în jurul gurii.

Călin, 28 de ani, director de vânzări: Femeia aproape că nu are riduri, cu excepția celor din jurul gurii. Cred că acestea se formează în jur de 40 de ani.

De fapt Blake Lively are 35 de ani, iar pliurile nazolabiale se formează la fiecare persoană. Cel mai frecvent motiv este expresia facială, deoarece atunci când zâmbim folosim mai mult de 50 de mușchi faciali. De-a lungul anilor pielea din această zonă își pierde elasticitatea și începe să se lase.