Primăvara 2018 sub semnul gingășiei: 20 de costume stilate în culori pastelate

Hitul primăverii 2018 este costumul în culori pastelate. Dacă sunteți în căutare de haine interesante pentru garderoba dvs., dacă doriți să fiți elegante și rafinate, atunci cu siguranță aceasta este cea mai reușită alegere.

Iarna cedează în fața primăverii gingașe și pline de culoare. Este cea mai bună perioadă pentru a da culoare zilelor sumbre. Atrageți atenție la costumul de culori pastelate în special de lavandă, mentă, cer albastru și căpșuni.

Stiliștii ne recomandă să punem accent pe costumele cu pantaloni din material ușor. Este binevenit să renunțați la materialele grele.

Este timpul deja să renunțați la umplerea ținutei cu prea multe accesorii. Dacă doriți să obțineți o ținută de sărbătoare, alegeți un singur accent intens, de exemplu, o geantă cu imprimeu original.

Culori pastelate nu însemnă doar crem și bej. Verdele proaspăt, nuanțele de mentă sunt cele mai reușite culori în această primăvară.

Combinați eleganța și îndrăzneala prin îmbrăcarea unui costum roz cu un top scurt. Deși acest lucru și-l pot permite doar femeile cu o siluetă de invidiat.

Costum cu pantaloni și senzualitate? Da, așa este, ele pot fi combinate. Este posibil dacă veți alege un model mulat pe corp cu decolteu adânc.

Ținuta va părea mai îndrăzneață dacă veți purta pantaloni cu bretele de culoarea cerului.

Un costum mereu la modă este costumul de culoare albă. Această variantă este una de succes și foarte atrăgătoare.

O altă variantă foarte reușită este costumul într-o singură culoare.  Spre exemplu, culoarea piersicului se potrivește de minune atât pentru serviciu, cât și pentru o ieșire în oraș sau la un film.

În acest sezon se poartă costumele fără mâneci. Acest detaliu face costumul mai strict și mai universal.

Costumele cu pantaloni se asortează perfect cu bluzele de o culoare. În special, dacă costumul este în dungi subțiri.

Costumul gri cu o croială liberă poate fi ușor combinat cu încălțăminte sport.

Un duet excelent cu pantaloni îl va forma helanca clasică de o culoare. Atrageți atenție asupra centurii elegante și accesorii fine.

Dacă costumul este cusut într-un stil liber, atunci este permisă încălțăminte masivă brutală.

Costumul roz în dungi subțiri se va potrivi perfect cu un maiou alb simplu.

Costumul strict, elegant și albăstrui îmbrăcat cu o bluză de dantelă albă formează o ținută intensă, deși culorile sunt domoale. Ținuta devine mult mai atrăgătoare

O singură culoare este cea mai bună alegere pentru un costum cu pantaloni. Alegeți încălțăminte în stil clasic.

Costumul nu înseamnă doar sacou și pantaloni. Puteți alege un model feminin cu croiala mânecii originală și cu o centură care subliniază talia.

Încălțămintea, de asemenea, trebuie aleasă cu mare atenție. Dacă doriți să creați o ținută romantică, atunci pantofii sau sandalele pe toc înalt sunt cea mai bună opțiune.

Însă un costum cu croială lejeră și confortabilă se va asorta cel mai frumos cu încălțăminte pe toc jos sau chiar fără toc.

Pantalonii mulați pe corp, puțin evazați în partea de jos subliniază foarte bine frumusețea picioarelor, iar partea de sus atât de feminină, decorată cu un cordon va înfrumuseța părțile cele mai atrăgătoare.

Indiferent de stilul vestimentar sau de stilul de viață, un costum cu pantaloni își va găsi mereu loc în garderoba dvs. Alegeți un costum care vă subliniază calitățile și se asortează cu hainele dvs.