Poze uimitoare care demonstrează respectul pe care îl are omul față de natură

Este datoria fiecăruia dintre noi să avem grijă de natură, să o tratăm cu respect și să-i păstrăm frumusețile. Putem fie să cooperăm cu natura, fie să mergem împotriva ei. În acest context, arhitecții au decis să cruțe copacii și să înalțe construcții, integrând copacii în proiectele lor. În zilele noastre pare a fi o tendință nouă, un tip de design ecologic, dar care rezultate uimitoare. Cu adevărat extraordinar, este sentimentul că viața copacului a putut fi salvată.

Defrișarea copacilor are un impact negativ asupra mediului înconjurător. Multe studii arată, că tăierea copacilor creează dezechilibru în natură, afectează regimul de precipitații, reducând cantitatea de apă din sol și aer, contribuie la deteriorarea calității solului, duce la o scădere a biodiversității, totodată reprezintă factorul principal al încălzirii globale.

Una din cauzele defrișărilor pădurilor la nivel global este: extinderea terenului disponibil pentru construcții şi urbanizare. Vom tăia păduri pentru a ne construi casele sau vom încerca să le „înrădăcinăm” în sânul naturii? Cum putem fi mai atenți și mai grijulii cu mediul înconjurător?

Aceste poze demonstrează coexistența armonioasă a copacilor și a oamenilor și confirmă încă o dată, că omul încă mai respectă natura.

1. 

2. Mama Natură va găsi întotdeauna o modalitate de a-şi continua drumul.

3. Există copaci, cărora nu le-a dăunat mâna omului. Ei au ieșit învingători în această luptă și îi bucură zi de zi pe cei, care i-au ajutat în această luptă.

4. 

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14. 

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25. 

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

Sperăm că aceste imagini vă vor inspira și vă vor motiva să aveți grijă și respect față de natură!