Povestea emoționantă despre felul în care Sophia Loren a luptat pentru a deveni mamă

Celebra actriță italiană pare a fi o femeie extrem de fericită care trece prin viață cu capul sus. Dar puțini știu că Sophia Loren a trebuit să treacă prin mai multe încercări. Frumoasa actriță, care de mai multe ori a interpretat în filme roluri de mamă fericită, a trebuit să aștepte mult timp până să devină mamă.

Cea mai mare dorință a actriței.

Până la 29 de ani Sophia Loren devenise celebră atât în Italia cât și la Hollywood. Era căsătorită de câțiva ani cu bărbatul ei iubit, producătorul Carlo Ponti, dar fericirea ei nu era deplină.

„În 1963 femeia de 29 de ani se considera în vârstă pentru a deveni mamă pentru prima dată. Iar dorința mea de a avea copii la acea vreme se transformase într-o obsesie. Pur și simplu adoram copiii. Eram prietenă cu toți actorii mici pe care îi cunoșteam la acea vreme și am continuat să țin legătura cu ei mulți ani”, își amintește Sophie.

Test de sarcină ciudat.

Primele semne de sarcină au apărut când a jucat rolul mamei a șapte copii în comedia „Ieri, azi, mâine”. Sophia Loren a făcut analize și, în pofida faptului că erau negative, a continuat să spere.

Pentru a face un alt test de sarcină actrița a mers la un expert. Sophie a fost șocată când bărbatul a scos o broască verde din servietă și i-a spus: „Dacă broasca va întinde picioarele, înseamnă că sunteți însărcinată” . Tânăra l-a alungat pe „medic” și i-a dat drumul broaștei într-un lac.

Prima încercare.

„Îmi pare rău. Pentru o clipă mi s-a părut că sunt însărcinată.” Sophie s-a întristat în zadar pentru că era însărcinată. Acest lucru a fost confirmat de un alt medic care i-a recomandat să nu conducă o perioadă.

Din păcate era nevoită să o facă pentru că așa era scenariul filmului. După filmări Sophie a pierdut sarcina. „Asistentele erau insensibile și ignorante”, și-a amintit actrița. „Iar viața mea de vedetă nu însemna nimic în comparație cu fericirea tinerelor mame pe care le vedeam.”

Spera să se întâmple o minune.

Patru ani mai târziu Sophie a rămas din nou însărcinată. Acest lucru s-a întâmplat în timpul filmărilor filmului „C’era una volta…”. De data aceasta actrița a refuzat să lucreze. Dar nu a ajutat. Curând s-a simțit rău. „Când durerea mea s-a oprit brusc am știut că totul s-a terminat. Au chemat un medic, dar a durat 2 ore pentru a ajunge la spital”, și-a amintit Sophie . „Doamnă,”, i-a spus doctorul, „aveți coapse perfecte și sunteți o femeie frumoasă, dar nu veți avea niciodată copii”.

După aceste cazuri actrița a început să piardă speranța de a deveni mamă. Soțul său suferea la fel de mult.

Fiii mult așteptați.

La un an după ce a pierdut a doua sarcină Sophia Loren a rămas din nou însărcinată, dar de data aceasta a fost diferit. Și a fost datorită faptului că a găsit, cu câteva luni înainte, un medic care a înțeles de ce actrița nu a putut naște atât de mult timp. Medicul s-a uitat la analize și i-a spus cu încredere: „Nu vă întristați, e în regulă. Veți reuși.”

S-a dovedit că în corpul său nu se producea suficient estrogen. Vedeta și-a petrecut următoarele luni de sarcină relaxându-se într-un hotel. Pe 29 decembrie 1968 Sophia Loren, în vârstă de 34 de ani, a născut primul ei copil, pe care l-au   numit Carlo Ponti Jr.

După 4 ani actrița a rămas din nou însărcinată. Însă de data aceasta nu a renunțat la filmări.

Edoardo s-a născut pe 6 ianuarie 1973. „După nașterea primului meu copil am crezut că viața nu poate fi mai bună. Dar al doilea copil mi-a dublat fericirea”, a recunoscut actrița.

Mamă cu fii talentați.

Fiii Sophiei Loren, ca și părinții lor, sunt pasionați de artă. Fiul mai mare a devenit dirijor de renume mondial. Este căsătorit și are doi copii. Edoardo este regizor, filmele sale au fost premiate la multe festivaluri de film din întreaga lume. Edoardo s-a căsătorit cu o actriță pe nume Sasha Alexander și au doi copii: Lucia și Leonardo.