Povestea de dragoste neterminată, care are mai mult de 19 ani, a lui Ben Affleck și Jennifer Lopez

Ne întristăm atunci când unele povești de dragoste ajung la sfârșit. Exact asta s-a întâmplat când Jennifer Lopez și Ben Affleck – Bennifer, așa cum erau numiți – s-au despărțit cu puțin timp înainte de nuntă. Relația de scurtă durată, din 2002 până în 2004, a fost foarte pasională. J. Lo a spus odată că Ben a fost primul care i-a frânt inima. Și acum, după atâția ani, sunt din nou împreună. Dragostea adevărată nu dispare niciodată.

Munca i-a adus împreună.   

Amândoi au cariere de succes în spate. Jennifer Lynn Lopez, cunoscută sub numele de J. Lo, este extrem de talentată. Din copilărie visa să devină vedetă.

Ben Affleck a fost obișnuit cu atenția încă din copilărie, când a început să apară în publicități.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare „Gigli” în decembrie 2001, iar eșecul filmului la box office nu i-a împiedicat să fie împreună. Jennifer era pe atunci căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, dansatorul Chris Judd, dar a divorțat de el.

Affleck a declarat mai târziu într-un interviu că nu se gândea la o relație romantică, deoarece Jennifer era căsătorită. Dar, potrivit lui, au devenit prieteni și se simțeau minunat împreună.

Au chiar și un videoclip împreună.

În videoclipul piesei „Jenny from the Block”, care a fost lansat în noiembrie 2002, Jennifer Lopez a jucat alături de Ben Affleck. Subiectul videoclipului a fost inspirat din viața reală a două celebrități care au fost hărțuite constant de fani și de fotografi.

Cuplul s-a logodit în același an, dar relația nu a durat mult.

În același an Ben a cerut-o în căsătorie pe Jennifer, oferindu-i un inel cu diamante de 6 carate. Când au început să-și planifice ziua cea mare, paparazzii erau cu ochii pe ei, crezând pe bună dreptate că un astfel de inel ar trebui să ducă la o nuntă la fel de fastuoasă.

În timpul unui interviu cântăreața a declarat că propunerea lui Ben Affleck a fost „tradițională, dar în același timp foarte originală, pentru că a făcut-o Ben. A fost foarte, foarte frumoasă”.

Cu altă ocazie Jennifer a spus că Affleck i-a citit o scrisoare în care a enumerat toate motivele pentru care s-a îndrăgostit de ea și și-a dorit ca ea să-i devină soție: „A fost cel mai curat și mai frumos sentiment din viața mea”.

La câteva luni după logodnă, cu câteva zile înainte de nuntă, cuplul a anunțat că nunta a fost anulată din cauza atenției excesive din partea presei. Bennifer a spus: „Când am început să ne gândim serios să angajăm 3 mirese false care să apară în diferite locații, ne-am dat seama că ceva nu era în regulă”.

În cele din urmă și-au confirmat despărțirea abia în ianuarie 2004, dar nu a fost o surpriză pentru fanii care observaseră de mult timp că Affleck vine singur la evenimente și Lopez nu purta verigheta.

Se pare că sentimentele lor unul pentru celălalt nu s-au stins niciodată.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au continuat să vorbească despre dragostea lor la mulți ani după ce s-a încheiat. Într-un interviu cântăreața a recunoscut: „Cred că totul era diferit în acele vremuri, cine știe cum se putea termina totul, dar a fost o dragoste adevărată”. Ea a declarat că au fost foarte deranjați de atenția exagerată din partea presei.

Cu toate acestea vedetele au menținut o relație bună și au fost mai multe cazuri în care Ben Affleck și-a lăudat fosta iubită și a apărat-o atunci când aceasta a fost supusă unui val de critici. Actorul a declarat: „Este foarte talentată, dar, pe lângă aceasta, a muncit foarte mult pentru succesul ei și mă bucur pentru ea. Are, în sfârșit, parte de recunoașterea pe care o merită”.

În aprilie 2021 se zvonea că Ben Affleck și Jennifer Lopez își petrec timpul împreună în casa ei din Los Angeles, dar vedetele au negat acest lucru, spunând că sunt doar prieteni. Însă fotografii i-au văzut în aceeași mașină în Montana, mai târziu în Miami, iar apoi mergând pe o stradă în California.

Affleck și Lopez au făcut publică reluarea relației lor când au fost văzuți sărutându-se pe stradă, iar câteva luni mai târziu Jennifer Lopez a confirmat acest lucru postând pe Twitter o fotografie cu ei sărutându-se de ziua ei de 52 de ani.

În sfârșit Bennifer este din nou împreună.

Dragostea lor este acum mai puternică ca niciodată, iar fotografii îi surprind adesea sărutându-se sau râzând. După anunțul oficial cuplul a apărut pentru prima dată pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

În timpul unui interviu la The Ellen DeGeneres Show, J. Lo a recunoscut relația lor, spunând că au fost surprinși nu mai puțin decât alții și nu se așteptau la așa ceva. „Suntem mai în vârstă, mai deștepți, avem mai multă experiență, fiecare dintre noi are propria viață, acum avem copii și trebuie să fim foarte atenți la astfel de lucruri. Ne protejăm pacea, deoarece acesta este un moment foarte special pentru noi toți”, a explicat Jennifer Lopez.