Posteriorul mare la femei – indiciul intelectului și sănătății. Cine ar fi crezut?!

În cadrul unor cercetări, oamenii de știință de la Universitatea din Oxford au descoperit, că grăsimile din șolduri și de la spate – nu reprezintă doar un exces de greutate, dar și o protecție suplimentară a organismului împotriva diabetului și a bolilor cardiovasculare.

Aceasta se datorează faptului, că femeile cu fese mari au un nivel scăzut de colesterol, iar organismul lor eliberează mai mulți hormoni pentru a descompune zahărul, comparativ cu femeile foarte slabe.

Posteriorul mare protejează sănătatea

Așa că posteriorul mare nu este doar o bucurie pentru ochi, dar și un beneficiu pentru sănătate. Cercetătorii au remarcat, de asemenea, că copii născuți de mamele cu posteriorul mare, sunt mult mai bine dezvoltați în comparație cu copiii născuți de femeile slabe.

Posteriorul mare – indiciu al sănătății și al intelectului

În ceea ce privește intelectul, după părerea cercetătorilor, corpul, care nu are exces de greutate, dar care în același timp are un posterior bine conturat, este un organism ce conține o cantitate suficientă de grăsimi Omega -3. Acest lucru, la rândul său, contribuie la dezvoltarea creierului.

Această descoperire a fost confirmată de oamenii de știință din California și Pittsburg, care au adăugat că femeile cu posteriorul mare și o talie îngustă trăiesc mai mult.

Este important să nu confundați femeile cu posteriorul mare natural și cele care au recurs la intervenții chirurgicale și poartă implanturi. Aceste femei nu au participat la studiu.

Sunteți de acord cu rezultatele acestei cercetări? Ce părere aveți despre legătura dintre silueta femeii și nivelul ei de inteligență? Așteptăm comentariile dvs!

error: Content is protected !!