Poșete pentru dame actuale în acest an (modele, culori, forme): fii cea mai trendy

O geantă frumoasă și elegantă este un atribut esențial pentru ținuta unei femei. Felul în care arată poșeta poate spune multe despre deținătoarea ei. Acest accesoriu trebuie ales cu mare atenție, așa cum o facem atunci când este vorba de coafură sau machiaj. O poșetă de damă pentru toamnă prezintă un element fundamental al stilului, în special pentru această perioadă a anului. Acest articol trebuie să fie în armonie cu ținuta, să aducă prospețime și să ofere eleganță.

Pentru fiecare femeie modernă contează ca poșeta să nu fie în contradicție cu tendințelor modei. Sezonul care vine este mai mult decât oricând bogat în modele de genți pentru toamnă. Ne așteaptă atât modele clasice, cât și modele originale de ultimă oră. Fiecare model prezentat mai jos este demn de o examinare atentă. Moda contemporană este una foarte democratică – poți uita de tipare. Totul este la modă: de la modele clasice la modele fanteziste. Pentru a fi mereu la înălțime trebuie să poți încadra orice model în garderoba ta.

Poșete mini

Genți tip voiaj

Modele cu logo-uri

Genți rotunde

Genți tip rucsac

Genți de forme neobișnuite

Genți plic

Modele cu efect metalic

Genți brodate

Genți tip poștaș

Genți tip sac

Cum poți purta o poșetă

Bărbații consideră că geanta unei femei prezintă un obiect mistic în care poate încăpea în mod miraculos o jumătate de casă. Pentru unele femei geanta prezintă cel mai important accesoriu. O poșetă bună îți scoate în evidență stilul, îți oferă mai multă încredere, servește ca mijloc de auto-exprimare. Unele persoane sunt de părerea că o poșetă poate spune multe despre posesoarea ei. Cerințele de bază sunt funcționalitatea, calitatea, să fie trendy și să corespundă preferințelor personale.

Cum să alegi modelul în dependență de tipul siluetei

Fiecare model dictează regulile sale de combinare cu silueta și garderoba pe care o ai. Puțini sunt cei care se gândesc la capacitatea genții de a ascunde sau de a accentua anumite caracteristici ale siluetei. Pentru a crea o ținută armonioasă, urmează aceste recomandări simple:

  • Femeile plinuțe ar trebui să evite poșetele mini. Un model excesiv de mini face ca formele voluptoase ale corpului să pară mai impresionante. Alegerea în favoarea unei genți mai mari va aduce echilibrul necesar în proporțiile siluetei.
  • Femeile slăbuțe, dimpotrivă, ar trebui să evite gențile mari, pentru a nu arăta ca degețica pe fundalul ei.
  • Doamnele cu bustul voluminos nu ar trebui să poarte sub braț clutch-uri mari deoarece pieptul va arăta prea lat.
  • Posesoarele siluetei în formă de pară își vor accentua posteriorul prea mare dacă vor purta acest accesoriu pe îndoitura cotului sau vor ajusta bareta la nivelul coapselor.
  • Doamnele înalte cu silueta dreptunghiulară își pot atenua aspectul alegând o geantă cu structura moale.
  • Doamnele cu forme frumos rotunjite își pot accentua punctele forte cu o poșetă rigidă cu formă unghiulară.

Alegerea corectă a poșetei va distrage atenția de la imperfecțiunile corpului și va accentua punctele forte. Rareori o femeie se poate descurca doar cu o singură geantă, de aceea este important să ții cont de trăsăturile siluetei pentru a avea în colecție mai multe modele reușite.

Cum să potrivești poșeta în funcție de eveniment

Ideal ar fi să ai o geantă pentru toate ocaziile, dar o poșetă clasică de calitate este un must have al fiecărei femei. Modelul clasic presupune un minim de accesorii, culoarea naturală, dimensiunea medie și forma simplă. Un plus ar fi ca geanta să fie din piele naturală. Acest model se potrivește cu orice ținută.

Pentru evenimentele speciale este mai bine să iei cu tine un clutch elegant care să se potrivească cu rochia. Versiunea de seară a poșetei este un model cu lanț lung sau cu o baretă mică. În timpul cumpărăturilor sau a unei ieșiri cu prietenii este mai bine să ai cu tine o geantă de tip sac. În timpul verii este mai plăcut să porți poșete din material textil cu imprimeuri și broderii. O femeie de afaceri nu prea se descurcă fără o geantă satchel în care încape cu ușurință o mapă A4.

Varianta cotidiană depinde de stilul tău vestimentar. Poșetele purtate peste umăr și rucsacurile sunt potrivite pentru blugi și fuste casual.

În ceea ce privește ultimele tendințe, acum sunt două tendințe opuse. La modă sunt modelele neobișnuite dar și cele clasice în culori blânde. Una dintre aceste tendințe constă în crearea ținutelor mono, adică textura și imprimeurile poșetei să corespundă cu hainele. În primul rând, este vorba de o nuanță comună.