Pomușoare dulci sau fructe acre? Astrele dezvăluie care fruct vă caracterizează cel mai bine.

Fiecare zodie are caracteristicile sale, iar printre acestea se număra și fructul zodiei. De cele mai multe ori este vorba despre fructul perioadei care corespunde unei anumite zodii, dar nu mereu. Este posibil ca fructul preferat să fie cel care corespunde ascendentului. Fructul preferat, corespunzător zodiei, este cel care vă aduce cele mai mari beneficii pentru sănătatea Dumneavoastră.

Să aflăm împreună care este horoscopul fructelor pentru fiecare zodie!

Berbec: kaki.

Frumos și suculent, dar în același timp ușor astringent, kaki este considerat drept fructul zodiei Berbecul! Este un fruct foarte apreciat.

Taur: caisă.

Toată lumea așteaptă vara pentru a savura acest fruct minunat… Caisele nu sunt foarte dulci, au un gust echilibrat exact așa cum este caracterul Taurului!

Gemeni: zmeură.

Acest fruct aromat este preferatul multor persoane. La fel ca și cei născuți în zodia Gemeni, care sunt sufletul oricărei companii. Dar, ca și Gemenii, zmeura are propriile sale secrete: unele fructe, chiar de pe aceeași tufă, pot fi dulci, iar altele acre!

Rac: prună.

Miezul delicat al prunelor se ascunde sub coaja lor destul de aspră. Acest fruct este ca și Racul care de asemenea își ascunde sentimentele. Cei care îi cunosc bine pe Raci nu vor înceta niciodată să-i admire…!

Leu: portocală.

Însorite, frumoase și de neuitat: Leul, ca și portocalele, le va umple viața celorlalți cu bucurie! Portocalele sunt și un pic cam acre, așa că nu uitați că Leii veseli își pot arăta uneori și ghearele!

Fecioară: struguri.

Strugurii copți ne bucură cu niște bobițe minunate care au un gust perfect! Prin urmare Fecioara nu va înceta să-i uimească pe ceilalți cu aspirațiile spre ideal. Am putea lua unele exemple foarte bune de la această zodie: ordinea și prudența.

Balanță: pepene galben.

Multe persoane consideră că pepenele galben, gustos și parfumat, este o gustare ușoară, dar de fapt ne poate servi drept fel de mâncare. Balanțele sunt la fel: complexe și contradictorii, fapt care nu le împiedică să fie vesele și pline de viață!

Scorpion: mure.

Sunt dulci, dar destul de dificil de obținut, fiind protejate de spini! La fel și Scorpionii pot părea inaccesibili la prima vedere, mai ales dacă nu-i cunoașteți foarte bine, dar cu cei dragi sunt deschiși și blânzi.

Săgetător: banana.

Săgetătorul energic și iubit de cei din jur, nu poate să nu fie asociat cu bananele! Bananele cresc în țările calde, unde Săgetătorul visează să meargă pentru a avea parte de aventuri și de o atmosferă de neuitat!

Capricorn: coacăză.

După cum coacăza este bogată în vitamine, la fel și Capricornul este bogat în cunoștințe și idei interesante! Capricornii sunt foarte rezistenți și nu vor renunța foarte ușor.

Vărsător: smochină.

Acest fruct neobișnuit și original este la fel ca Vărsătorii: inventatorii celor mai incredibile idei! Poate că Vărsătorul pare uneori prea naiv și simplu, dar lumea interioară și hobby-urile sale pot fi atât de impresionante, încât mulți consideră că este o adevărată fericire să fie prieteni cu ei!

Pești: piersică.

Piersicile, precum nativii din zodia Pești, sunt foarte plăcute! Caracterul blând și bunătatea Peștilor nu va lăsa pe nimeni indiferent! Dar, ca și în cazul piersicilor, trebuie să fiți foarte delicat cu Peștii pentru a nu-i jigni, deoarece sunt foarte sensibili.

Ce părere aveți despre acest horoscop? Vă rugăm să ne scrieți în comentarii!

error: Content is protected !!