Pofta de frumusețe: toate femeile iubite ale lui Jason Statham

Jason Statham, pe lângă faptul că este considerat drept unul dintre cei mai brutali bărbați de la Hollywood a mai fost și unul dintre cei mai invidiați burlaci. Dar în anul 2010 viața i s-a schimba când a cunoscut-o pe Rosie Huntington-Whiteley. Au împreună un fiu, Jack și se pregătesc de nuntă.

Trebuie să menționăm faptul că actorul a iubit unele dintre cele mai frumoase femei.

1. Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, 2015.

2. Kelly Brook.

Statham nu s-a grăbit niciodată să se căsătorească, deși a avut foarte multe doritoare. Prima dragoste serioasă a actorului a fost modelul și actrița Kelly Brook. Relația lor a durat șapte ani și erau foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

3.

Kelly Brook și Jason Statham, 2003.

4.

Kelly Brook și Jason Statham, 2004.

Dar, după cum se știe, aproape fiecare poveste de dragoste trebuie să aibă mai devreme sau mai târziu un deznodământ și există doar două opțiuni: fie aleg să se căsătorească, fie să se despartă. Întrucât Statham nu a avut curajul să treacă la o nouă etapă în cei 7 ani de căsătorie civilă, Kelly a preferat a doua opțiune.

Sophie Monk.

5.

Sophie Monk, 2011.

Următoarea iubită a lui Jason a fost frumoasa australiană Sophie Monk – actriță, cântăreață și fotomodel.

6.

Sophie Monk, 2019.

S-au întâlnit pe platoul filmului „Londra”, unde Monk avea un rol episodic. Sophie și Jason au încercat să-și ascundă relația și de aceea nu au ieșit niciodată împreună. Cei doi s-au despărțit înainte de prima aniversare a relației.

Alex Zosman.

7.

Jason Statham și Alex Zosman, 2007.

După două relații amoroase nereușite cu vedete, Jason Statham a decis, probabil, să întemeieze în cele din urmă o familie cu o tânără care nu avea nicio legătură cu lumea vedetelor. Jason și-a ascuns cu disperare noua iubită de presă și abia în 2008 actorul a îndrăznit să apară cu Alex în public.

8.

Jason Statham și Alex Zosman, 2007.

9.

Jason Statham și Alex Zosman, 2008.

Din păcate, după 4 ani de relație, acest cuplu a decis să meargă pe drumuri separate. Motivele despărțirii nu sunt cunoscute, dar, probabil, Alex nu putea suporta popularitatea iubitului ei.

Rosie Huntington-Whiteley.

10.

Ultima alegere a lui Stateham a fost modelul Rosie Huntington-Whiteley, fost „înger” al Victoria’s Secret și actriță. S-au întâlnit în aprilie 2010 la festivalul de muzică Coachella și s-au plăcut la prima vedere.

11.

12.

Rosie și Jason, 2019.

Se pare că de data aceasta Jason s-a îndrăgostit cu adevărat. Relația lor durează deja timp de zece ani. În ianuarie 2016 Stateham i-a cerut mâna lui Rosie, iar pe 24 iunie 2017 s-a născut fiul lor Jack Oscar State.