Plecați la timp: prețuiți-vă viața la justa ei valoare!

Este greu, dar trebuie să pleci la timp. Suferă, plângi, dar pleacă la timp.

Plecați la timp − acasă, chiar dacă acolo nimeni nu vă așteaptă, plecați de la o petrecere incendiară, renunță la obiceiuri proaste, la depresie și la gânduri sumbre, la amintiri dureroase. Plecați de la relațiile toxice, care vă distrug și vă fac rău dvs și partenerului de lângă tine.

Eliberați partenerul de lângă dvs, lăsați-l să se găsească pe el însuși, dar poate și tu ai nevoie să te regăsești, lăsați-l să fie fericit și liniștit cu altcineva. Dacă nu îi puteți oferi ceea ce el are nevoie, nu îl privați de șansa de a fi fericit.

Nu fiți egoiști, nu privați persoana iubită de șansa de a fi fericită așa cum își dorește ea, nu cum vă doriți dvs.

Fiecare dintre noi este unic, avem ritmul nostru de viață, și dacă rezonezi spiritual cu cineva, v-ați găsit unul pe celălalt ați obținut experiența necesară, iar dacă vezi că nu mai merge relația cu această persoană, mulțumiții că a existat în viața dvs și plecați la timp.

Nu așteptați să luați această decizie prea târziu, atunci când veți fi forțați de anumite circumstanțe să plecați. Plecați când este momentul potrivit.

Plecați la timp, nu priviți în urmă, nu vă lăsați cuprins de sentimentul de vinovăție. Acest sentiment este distructiv și lasă cicatrici adânci în sufletul nostru. Ne rupe de viață și ne distanțează de noi înșine. Plecați la timp, nu vă mai torturați, nici pe voi înșivă și nici pe cel de lângă dvs.

Prețuiți-vă viața voastră mai mult decât alții o vor prețui. Plecați la timp, renunțați dacă cineva își pune viața sa mai presus de a voastră. Nimeni nu merită sacrificii. Viața nu e dată unei persoane pentru ca aceasta să se sacrifice, dar viața v-a fost dată ca să iubiți.

Este ușor să vă pierdeți propria persoană, să trăiți viața altcuiva, să fiți parte alte vieți și să aparțineți altei lumi. Nu este greu chiar să vă doriți și să cereți acest lucru.
Să te regăsești este greu. Suntem stăpâni și ne putem controla viața. Poate că ne sacrificăm pentru persoanele greșite, pierdem timp și energie.

O relație frumoasă e cea care se bazează pe reciprocitate. Este ca un dans în pereche. Dacă deja nu mai simțiți ritmul, poate ar trebui să vă opriți, să începeți alt dans, cu alt partener. Acest lucru e valabil pentru orice relație, în afaceri, în familie, de prietenie.

Învățați să plecați la timp. Știți întotdeauna când vine acest moment, îl simțiți, trebuie să aveți încredere în voi înșivă. Nu vă păcăliți pe voi și nici pe cei care vă înconjoară.

Nu există oameni răi. Există oameni care doar sunt diferiți de noi. Noi nu avem puterea de a înțelege viața. Nu găsim explicația anumitor evenimente din viața noastră. Și că noi suntem unicii responsabili să o schimbăm și să-i dăm alt curs. Viața ne aparține. Noi suntem stăpânii ei.

Tot ce se întâmplă în viața noastră, tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și pe insulele Galapagos din Ecuador, se întâmplă nu doar cu permisiunea celui de Sus, dar și cu permisiunea noastră. Noi suntem responsabili de absolut tot ce ni se întâmplă.

Analizați-vă viața, poate că acum este momentul să plecați.

Este foarte greu să îți faci curaj și să pleci, să lași totul și să începi de la zero. Este dificil să iei o astfel de decizie, dar trebuie să o faci la timp. Chiar dacă aveți sufletul distrus, plecați.

Nu vă lăsați judecați de cei din jur. Care este poziția ta? La urma urmei, este viața dvs, iar soluția e în mâinile dvs, nu depindeți de nimeni, nu căutați salvarea în nimeni. Să vă spun un secret: nu o veți găsi în alții! Așa cum nu veți găsi fericirea în cineva, dacă voi la rândul vostru nu sunteți fericiți.

Plecați dacă aveți o viață plină de frici, obsesii, dar nu vă opriți, continuați să sa experimentați, să trăiți ceva nou, să visați. Să nu vă fie frică să greșiți, înseamnă că ați încercat. Să nu vă fie frică de reacția altor oameni, tot nu veți putea să o anticipați până nu încercați ceva nou, această frica este lipsită de sens. Dar veți avea ocazia… să plecați. Da, să plecați și să vă continuați viața.

Înțelegem când nu primim ce ne-am fi dorit, când nu ne sunt satisfăcute suficient așteptările, dar nu conștientizăm că suntem salvați. Adevărul este simplu − totul vine la timp, chiar și miracole apar când mai puțin te aștepți. Deci, sfatul nostru este să plecați la timp, să nu rețineți pe nimeni, să vă trăiți viața!