Plantele donatoare și plantele vampir. Tu știi ce crește pe pervazul tău?

Majoritatea plantelor de interior nu pot fi numite un lux, ci sunt un hobby, un stil de viață sau pur și simplu un decor de interior. Însă puțini sunt cei are se gândesc la încărcătura lor energetică. Rareori facem legătură dintre oboseală, irascibilitate și plantele de interior. Toate plantele se împart în câteva grupuri de bază – neutre – care au energie diversă, donatoare – care creează o atmosferă confortabilă și vampiri – care acumulează energie negativă.

Plante neutre

1. Tradescantia – este o plantă frumoasă care într-o atmosferă neplăcută sau tensionată pur și simplu încetează să mai crească. Dacă frunzele încep să se îngălbenească, gândiți-vă cine a fost în casă cu o energie negativă. Deși stoparea creșterii poate fi provocată și de aflarea alături a unei plante vampir.

splants.info

2. Violeta africană – o plantă neutră care nu poate fi calificată nici drept vampiri, nici cu energie pozitivă. Ea doar curăță încăperea, acționează benefic asupra stării de spirit și contribuie la micșorarea nivelului de agresiune a copiilor. Totodată ea nu suportă certurile.

homester.com

Ajutători înțelepți – donatorii

1. Ficus plângător – cea mai bună alegere pentru persoanele nehotărâte, care iau decizii foarte greu, precum și pentru artiști care sunt mereu în căutare de ceva. El ajută la structurarea gândurilor și extinde orizontul de conștientizare.

homester.com

2. Mușcata – cel mai bun remediu pentru calmare, inclusiv are proprietăți deosebite de curățare a aerului. Se consideră floare-protector care creează un câmp invizibil și protejează de deochi, invidie. Cel mai bun loc de amplasare este dormitorul sau camera copiilor.

klubrasteniy.ru

3. Cactusul – este o plantă cu ghimpi care absoarbe foarte bine energia negativă și o transformă în pozitivă. Se consideră cea mai prielnică plantă de interior. Dacă vă place somnul de zi, atunci cactușii sunt cei mai potriviți.

missbagira.ru

4. Liana – este o sursă uimitoare de energie care garantează o sursă de energie permanentă. Crește în orice condiții, deși necesită atenție și îngrijire. Această plantă trebuie iubită cu adevărat.

www.livemaster.ru

Vampiri dăunători

1. Feriga – deși are un aspect atrăgător se consideră o plantă care atrage energia oamenilor. Ea o absoarbe atât pe cea pozitivă, cât și pe cea negativă. Dacă este amplasată într-o atmosferă neprielnică, aceasta o poate îmbunătăți.

splants.info

2. Trandafirii – o frumusețe adevărată, deși ea crește doar la persoane donatori. Pregătiți-vă că planta se va hrăni din propria dvs. energie. Dacă nu sunteți gata să transmiteți energie, atunci renunțați la această plantă.

homester.com

3. Orhideea – dacă se va acomoda, cu siguranță va absorbi toată energia din stăpân. Nu dăruiți în nici un caz această plantă deosebit de frumoasă și în același timp periculoasă, persoanelor care nu sunt hotărâte și nu au putere de voință.

ogorodsadovod.com</a

4. Monstera – o plantă deosebit de frumoasă și foarte răspândită. Cei mai sensibili la această plantă sunt copii mici și animalele de companie. Energia lor este absorbită cel mai mult de monstera vampir.

villaved.ru

Acum veți alege mai ușor plantele de interior!

error: Content is protected !!