Piesele vestimentare, la care trebuie să renunțe femeile ce au împlinit 40 de ani.

Puteți fi elegante și stilate la orice vârstă. Vârsta de 40 de ani nu este o sentință, dar anume la această vârstă trebuie să respectați cu strictețe câteva reguli vestimentare.

Este momentul să vă revizuiți garderoba și să lăsați doar ținutele care vă pun în valoare. Să nu vă fie frică să vă despărțiți de unele piese vestimentare! Pe măsura ce înaintați în vârstă, optați pentru un stil mai simplist, fără detalii complicate.

Spuneți adio ochelarilor de soare ce au aspect mai tineresc.

Ochelarii de calitate dubioasă, colorați sau din plastic − cu siguranță nu sunt pentru femeile de 40 de ani! Mai mult decât atât, acești ochelari dăunează vederii și tocmai din acest considerent, nu sunt cea mai bună opțiune. Alegeți lentilele tradiționale de sticlă. Acest accesoriu este elegant și totodată vă va ajuta să reduceți apariția ridurilor în zona ochilor.

Renunțați la sutienele deteriorate și de proastă calitate!

Dați preferință calității și nu cantității. Este preferabil să aveți doar câteva perechi de sutien, dar să vă simțiți confortabil.

Evitați să purtați haine cu imprimeuri de animale.

Hainele din stofă strălucitoare, cu volane, imprimeuri de animale, personaje de desene animate, trebuie excluse definitiv din garderoba dvs. Această decizie nu înseamnă că trebuie să nu mai fiți elegante și chic.

Culoarea neagră, este o culoare tabu.

Purtați haine colorate! Să nu vă fie frică de imprimeuri strălucitoare. Apropo, dacă nu vă puteți despărți de culoarea neagră, o puteți combina anume cu un imprimeu strălucitor. Dați un strop de culoare ținutei dvs!

Fusta scurtă nu mai este atrăgătoare!

Înlocuiți fusta scurtă cu o fustă elegantă de tip creion. Veți atrage privirile celor din jur!

Evitați paietele și hainele strălucitoare.

Hainele cu paiete nu sunt alegerea perfectă. Dacă nu vă imaginați viața fără paiete și haine super sparkly, optați pentru țesăturile mai groase, tip brocart sau haine brodate cu mărgele.

Blugii rupți nu vă reprezintă!

Nu trebuie să renunți complet la denim, dar optați pentru blugii clasici. Ei vor fi mereu la modă. Blugii franjurați nu sunt alegerea cea mi bună pentru o doamnă de 40 de ani.

Nu mai purtați șlapi!

Nu purtați șlapi, ei sunt potriviți doar pentru plajă sau duș. Sandalele pe platformă, cu călcâiul deschis nu sunt nici ele potrivite. O femeie matură trebuie să poarte pantofi cu toc. Dacă vă simțiți inconfortabil, optați pentru o pereche de balerini.

Uitați de tricourile cu inscripții și desene.

Optați pentru un stil mai simplist, fără detalii complicate. Tricourile imprimate nu reprezintă femeia de 40 de ani.

Nu purtați rochii foarte lungi.

Dacă ați exclus din garderoba dvs hainele mini, nu înseamnă că trebuie să purtați doar cele maxi.

Nu purtați haine de blană în diferite culori.

Un astfel de stil este departe de a fi cea mai bună alegere pentru o femeie de succes care își cunoaște valoarea. Nu înseamnă că trebuie să purtați blănuri naturale. Nu mai sunt la modă!

Evitați hainele cu volane!

Rochiile cu volănaşe mari pot fi minunate dacă sunt purtate de o adolescentă. O doamnă matură, va opta pentru mâneci cu volănașe discrete, dar numai în cantități mici.

Pantofii nu ar trebui să fie plictisitori.

Îndrăzniți să purtați pantofi stiletto în culori vii sau pantofii Oxford argintii.

Femeia este frumoasă la orice vârstă, o demonstrează fermecătoarea și eleganta Julia Roberts.