Piese vestimentare din deceniul trecut care vor sta la baza unei garderobe la modă în anul 2021

Acum 20 de ani ni s-a părut că în noul mileniu moda va fi complet diferită: stiluri, stofe și forme noi. Însă, după fiecare prezentare de modă, devine clar că moda este ciclică.

În acest an revin unele articole care au fost cândva la modă, dar care au fost puțin modificate.

Să vedem care sunt acestea.

1. Îmbrăcămintea de piele.

Hainele din piele sunt în top și nu-și vor pierde pozițiile timp de mai multe sezoane.

2. Blugii Malvina.

Acest model va fi, în acest an, un adevărat hit, însă designerii l-au modernizat puțin, adăugând mai multe culori.

3. Mânecile bufante.

Dacă în urmă cu câțiva ani aceste modele erau incluse doar în ținutele romantice, atunci în 2021 le puteți purta chiar și cu blugi.

4. Haine cu umerii largi.

În acest an designerii au revenit la aceste modele. Poate doresc, în acest mod, să le ofere femeilor mai multă forță și încredere în sine?

5. Bermuda.

Principala regulă a acestui an este să vă simțiți comod în acest model de pantaloni, care sunt potriviți pentru orice ocazie: dacă îi veți asorta cu un sacou sau cămașă, puteți merge la birou, iar dacă îi veți asorta cu o bluză de mătase sau de șifon, veți obține o ținută de seară.

6. Stilul grunge.

Stilul grunge este din nou la modă, singura regulă este că în anul 2021 acest stil exclude culorile aprinse, în favoarea celor pastelate, negru, alb și gri.

7. Hainele de catifea.

În acest an catifeaua va fi un adevărat hit, stiliștii ne recomandă să acordăm atenție pantalonilor din această țesătură.

8. Costumele supradimensionate.

Dacă doriți să obțineți un look mai feminin, designerii de modă recomandă să asortați costumul cu o curea lată de piele.

9. Total denim.

Designerii ne recomandă să nu uităm, în acest an, de salopetele din denim, rochii și fuste; o caracteristică a pieselor din denim ale acestui an este culoarea mai saturată.

10. Geanta de tip găleată.

Gențile minuscule dispar treptat din modă, iar pentru acest an stiliștii ne recomandă genți asemănătoare cu gălețile, cu condiția să fie de nuanțe deschise și cu decoruri neobișnuite.

11. Hanoracul.

Acesta este un element frecvent al garderobei de zi cu zi; designerii l-au transformat puțin în acest an, făcându-l mai elegant pentru a-l putea purta cu fuste, rochii și pantofi cu toc.

12. Rochii sau costume de tricot.

Alegeți modele fără imprimeuri, pe care să le puteți combina cu ușurință cu alte piese vestimentare și care nu se vor demoda curând.

13. Balerinii.

Tendința de a purta adidași cu rochii dispare treptat și pentru anul 2021 designerii de modă ne recomandă să revenim la balerini.

14. Pălăriile.

Unii designeri au propus chiar o un model pentru iarnă.