Piese vestimentare ce trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Nu le cumpărați niciodată!

Fiecare femeie are o constituție individuală a corpului, iar pentru a pune în valoarea unele atuuri sau a scoate în evidență unele neajunsuri, este suficient să alegeți articolele vestimentare potrivite.

Moda, după cum știm, lasă mult spațiu creativității și imaginației. Toată lumea se poate îmbrăca așa cum dorește și se simte confortabil.

Dar, uneori, alegem o haină care ne subliniază defectele. Iată care sunt greșelile vestimentare care ne scurtează picioarele:

1. Fusta care scurtează picioarele.

Fusta creion este un model foarte frumos și sofisticat: dar este important să alegeți lungimea potrivită. Dacă natura v-a înzestrat cu forme pline și statură mică, atunci evitați să îmbrăcați fusta creion. Acest model scurtează foarte mult picioarele. Alegeți o lungime care să nu treacă de genunchi și un model de fustă cu talie înaltă, și deși acum multe femei nu prefer pantofii cu tocuri, această ținută va fi perfect completată de o pereche de pantofi stiletto.

2. Blugi cu o talie joasă

Multe femei preferă blugii cu talie joasă, dar dacă alegeți modelul nepotrivit, vor scoate în evidență defectele siluetei. Alegeți blugi cu talie înaltă, care se potrivesc perfect pe coapse. Așezați-vă de câteva ori înainte de a cumpăra blugi, asigurați-vă că se așează strâns pe talie și nu alunecă, este neplăcut atunci când blugii cad în timpul mersului.

3. Pantaloni 3/4

Atât pantalonii scurți cât și pantalonii 3/4 nu se potrivesc femeilor cu picioare scurte. Fusta creion și pantalonii 3/4 sunt piesele vestimentare care scurtează picioarele. Purtați pantaloni clasici sau pantaloni palazzo care sunt în vogă și care vă vor alungi picioarele.

4. Pulover cu guler înalt

Puloverul cu gulerul înalt ascunde unele atuuri fizice care în mod normal, ar trebui subliniate. Mai ales dacă sunteți înzestrată cu un bust generos și picioare scurte, nu vi se potrivesc puloverele mulate și cele cu guler înalt. Femeia minionă arată cel mai bine într-un pulover cu decolteu în formă de V.

5. Pantofi cu curea la gleznă.

După cum înțelegeți, liniile orizontale trebuie înlocuite cu cele verticale. Cureaua deformează glezna și face picioarele mai scurte și mai grele. Evitați acest model de pantofi.