Piese tricotate originale: poncho, cardigan, șal, eșarfă, fular și căciulă. De ce să nu le tricotăm chiar noi?!

Iarna este anotimpul în care ne simțim confortabil dacă ne este cald și bine. Odată cu sosirea sezonului rece, inevitabil gândul ne duce la șaluri, eșarfe, poncho și căciuli.

Unele modele vor  putea fi realizate chiar și de începători, altele însă presupun multă implicare și muncă. Rezultatele obținute merită tot efortul.

Piesele tricotate sunt ușoare, vaporoase, elegante și atât de feminine!

Iată câteva piese minunate în calitate de accesoriu la ținuta de bază, arată superb! Dar în opinia mea, trebuie să știi să le porți.

Șalul mult dorit. În acest sezon el este la mare căutare. Este nevoie de multă migală și elementele care trebuie combinate sunt extrem de multe … dar cât de frumos este acest decor floral! Mă înclin fața celor care pot realiza astfel de minunății.

Iată încă câteva șaluri și eșarfe croșetate. Deși nu prea am experiență în mânuirea croșetei, aș încerca totuși să realizez prima variantă.

Ponchoul tricotat sau croșetat este actual în acest sezon. El poate completa armonios orice ținută.

Iată priviți ce piesă elegantă.

Nici nu știu cum se numește acest model … un fel de “eșarfă-glam” … arată destul de original. Trebuie neapărat să încercați.

Iar aceste modele pot fi considerate uni-gen și dacă reușiți să alegeți culoarea potrivită, atunci vă puteți bucura și bărbatul cu un astfel de accesoriu la modă.

Deși îmi plac mult căciulile tricotate, cu părere de rău ele nu mi se potrivesc.  Se pare că părul lung, ce iese de sub căciulă, este practic atributul principal al oricărei piese tricotate de pe cap.

Îmi plac în mod special căciulile simple, completate cu un element chic. Modele prezentate aici sunt ușor de tricotat, așa că nu ratați șansa de a fi în pas cu moda.

Culoarea are un rol foarte important. Căciulile de același model dar de culori diferite au un impact diferit asupra aspectului.

Dacă vă uitați atent puteți observa că și tricotarea în sine este destul de simplă – piesa devine chic dacă se face o alternanță de tehnici simple + un decor original. Sau este suficient să prindeți nasturele la locul potrivit.

Un stil laconic, elegant și la modă.

O soluție creativă în accesoriile de cap pentru tinere… eh, de-aș avea din nou 18 ani!

Iată modelul care îmi trezește sentimente de nostalgie … în copilărie am avut căciuli cu astfel de ornamente, tricotate chiar de mama… căciuli cu lungimea până sub bărbie.

Și, la final, vă prezentăm câteva trucuri de aranjare originală a șalurilor, fularelor și eșarfelor.

Vă doresc inspirație, soluții originale și creativitate elegantă!

Și noi toți suntem încă în vară! Vara!