Pierce Brosnan lea răspuns trolilor care i-au criticat soția și a demonstrat lumii întregi ce înseamnă dragostea adevărată

Lumea este încărcată de stereotipuri și prejudecăți. Soția lui Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith, a avut de suferit din această cauză deoarece trolii de pe internet au atacat-o pe Keely, o mamă a cinci copii, pentru că are forme voluptuoase. Postarea a fost ștearsă la scurt timp, dar Brosnan a reușit să o comenteze tratându-și soția ca pe o regină.

Pierce și Keely s-au căsătorit în anul 2001.

Pierce a cunoscut-o pe Keely după ce și-a pierdut prima soție, actrița australiană Cassandra Harris.

Un troll a postat pe internet o fotografie veche cu Pierce și soția sa pozând lângă mare, și fotografia lor actuală, accentuând cât de mult s-au schimbat de-a lungul anilor. În ciuda faptului că postarea a fost ștearsă, Pierce a răspuns la insultele aduse la adresa soției sale. Pierce Brosnan a răspuns: „Îmi place fiecare curbă a corpului ei, pentru mine ea este cea mai frumoasă femeie”.

O iubește pentru calitățile pe care le are ca persoană, iar acest sentiment s-a intensificat după apariția celor 2 copii ai lor. Pierce este mândru de soția sa și, potrivit lui, se străduiește întotdeauna să fie demn de dragostea ei.

La cea de-a 20-a aniversare, el a postat un mesaj de dragoste: „Dragostea mea pentru tine este în creștere”. Iar femeia a răspuns: „Ești unicul meu! Îți mulțumesc că mi-ai oferit dragostea și prietenia ta. Lumea e mai frumoasa cu tine!”

Cu altă ocazie a postat fotografii cu ei împreună.

O astfel de atitudine respectuoasă față de soția sa se datorează parțial copilăriei dificile a lui Pierce Brosnan deoarece nu a avut tată și a trebuit să treacă prin multe. De aceea încearcă să fie un tată bun și crede că o familie puternică este cel mai important lucru în viață.

Fostul James Bond își determină calea către propria sa versiune de fericire și libertate, iar noi avem multe de învățat de la acest cuplu fericit – să trăim în prezent, să iubim și să râdem, orice ar fi.