Petele de pe pervazul ferestrelor vor dispărea rapid și fără urme

Curățarea geamurile și a pervazurilor precum și a suprafețelor înguste ale acestora, acolo unde se acumulează toată murdăria necesită timp și efort. Noi am aflat câteva secrete, care vor ușura această sarcină, pe care dorim să vi le dezvăluim în acest articol.

Nu reușiți să curățați murdăria de pe pervazul ferestrei? Iată câteva secrete care vă vor ajuta să faceți acest lucru!

Curățarea pervazului din plastic:

1. Șervețelele umede îndepărtează foarte eficient murdăria de pe aceste suprafețe.

2. Pentru a îndepărta urmele de pix, iod și verde de briliant puteți utiliza detergentul pentru geamuri pe bază de amoniac.

3. Dacă nu reușiți să îndepărtați petele, pregătiți o pastă din detergent și apă, aplicați-o pe pată și lăsați-o să acționeze timp de 15 minute.

4. Buretele 2 în 1, pe care-l veți putea utiliza nu doar pentru curățarea pervazului ferestrei: pentru aceasta va trebui doar să puneți săpunul de rufe în ciorapii pe care nu-i mai purtați!

5. Îndepărtați petele de rugină cu ajutorul esenței de oțet. Nu uitați de mănușile de cauciuc pentru a vă proteja pielea!

6. Pentru a înălbi suprafețele veți avea nevoie de un înălbitor pe bază de clor. Este mai bine să efectuați această procedură având geamurile deschise.

7. Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient în lupta cu mucegaiul. Pregătiți o soluție de bicarbonat de sodiu și apă și aplicați-o în zonele afectate de mucegai. După 30 de minute curățați bine suprafața cu un burete și apoi spălați cu apă.

8. Dacă pervazul este prea murdar și nu reușiți nicidecum să-l curățați, vă propunem o soluție excelentă! În prezent există diferite tipuri și culori de peliculă autoadezivă, pe care să o încleiați pe pervaz. Aceasta este foarte comodă deoarece poate fi schimbată în orice moment.