Peștera pe care și-a transformat-o în casă!

Un bărbat de 38 de ani a renunțat la viața de oraș și și-a construit singur o locuință superbă, într-o peșteră. Aici el se poate bucura de liniște, dar și de tot confortul unei case moderne, cu toate dotările necesare. În anul 2007 Angelo Mastropietro a fost diagnosticat cu scleroză multiplă.

Peștera în care Angelo a ales să se mute se află în Worcestershire, Marea Britanie și are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Bărbatul o descoperise întâmplător în anul 1999, când se adăpostise aici în timpul unei furtuni. Peștera fusese folosită ca locuință timp de 300 de ani, dar în anul 1940 fusese abandonată. A redescoperit-o în anul 2010, când a aflat că locuința din peșteră era de vânzare.

1.

2.

A renunțat la viața pe care o avea în oraș și a decis să repare de unul singur întreaga peșteră pentru a se muta acolo. Angelo a folosit pentru decorare numai lemn și piatră. Este curios faptul că numele său de familie, Mastropietro, înseamnă în limba italiană „stăpânul pietrelor”.

3.

4.

5.

A lucrat aici mai bine de 4 ani.

6.

7.

Peștera dispune de toate comoditățile și arată extraordinar!

8.

9.

Peștera este o locuință prietenoasă mediului. Visul lui Angelo era să se retragă într-un loc frumos și liniștit, unde să se poată bucura de viață.

10.

11.

12. 

Are surse de existență suficiente, locuiește acolo, se bucură de munca și de viața lui. Și încearcă să-și țină sănătatea sub control.

Ce părere aveți despre această decizie a lui Angelo și despre locuința sa? V-ar plăcea să faceți același lucru? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!