Peste 25 de actori celebri, care devin practic alți oameni când au părul lung!

Bine că în lumea modernă nu există standarde unice de frumusețe: femeile pot avea tunsori scurte, iar bărbații pot purta părul lung și să arate grozav. Reprezentanților profesiilor creative le este mult mai ușor să-și schimbe imaginea. De exemplu, actorii experimentează în mod constant nu numai în filme sau pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, schimbându-și coafurile și stilul în general. Poate că, uitându-ne la ei, cineva se va inspira să-și creeze o nouă imagine.

Folosind exemplul actorilor noștri preferați, noi ne-am convins încă o dată, cât de importantă este coafura și cum aceasta poate schimba persoana. Sunt chipeși și frumoși, iar părul lor este superb. Cel mai interesant lucru este că arată extrem de masculin, în ciuda tuturor stereotipurilor impuse.

1. Timothee Chalamet

2. Jason Statham

3. Bill Skarsgard

4. Jared Padalecki

5. Shia Saide LaBeouf

6. Adrien Brody

7. Ansel Elgort

8. Ashton Kutcher

9. Orlando Bloom

10. Chris Carmack

Bărbații celebri din toată lumea ne dovedesc că părul lung poate fi purtat cu succes. Deși nu este deloc ușor pentru un bărbat să își păstreze părul lung, rezultatul poate fi unul pe măsură. Tot de ce au nevoie este doar puțină voință și desigur, produsele necesare de styling!

11. Liam Neeson

12. Ezra Miller

13. Robert Pattinson

14. Taylor Kitsch

15. Hugh Jackman

16. Ian Somerhalder

17. Jason Momoa

18. Josh Hartnett

19. Colin Farrell

20. Christian Bale

21. Gerard Butler

22. Dev Patel

23. Avan Jogia

24. Ben Barnes

25. Sam Heughan

26. Alexander Skarsgard

Vă place părul lung la bărbați? Cui din celebrități credeți că i se potrivește cel mai mult părul lung? Așteptăm cu drag opiniile și comentariile dvs.