Peste 20 de vedete, care merită un premiu pentru cele mai impresionante ținute ale anului!

În lume se produce între 80 și 150 de miliarde de articole de îmbrăcăminte pe an. Interesul pentru modă este în continuă creștere și prin urmare, vedetele se străduie să demonstreze ținute originale, mergând pe covorul roșu, care vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp.

1. Cate Blanchett 

Actrița știe să atragă atenția publicului. La Premiile Globul de Aur, ea a purtat o rochie care combină conservatorismul și originalitatea.

2. Scarlett Johansson 

Pentru petrecerea de după premiul Oscar, vedeta a ales o rochie de culoare perlată, al cărei corset era decorat cu pietre.

3. Jennifer Lopez 

La Premiul Globul de Aur, Jay Lo a atras atenția publicului cu o rochie Valentino, cu o fundă uriașă de aur.

4. Margot Robbie 

Actrița a participat la Oscar anul acesta într-o rochie elegantă Chanel, a cărei punct culminant erau mânecile lungi și vaporoase.

5. Candice Swanepoel 

Modelul a strălucit la petrecerea după decernarea premiilor ”Oscar” într-o ținută extravagantă, care era o salopetă și o rochie în același timp.

6. Charlize Theron 

Actrița a avut un an foarte încărcat, iar pentru numeroase evenimente sociale a preferat să aleagă ținute în nuanțe aurii. În ianuarie, Charlize a pozat pentru fotografi într-o rochie Louis Vuitton.

În februarie, Theron a înfrumusețat spectacolul petrecerii de la Oscar într-o rochie marca Christian Dior.

7. Cecilia Rodriguez 

Actrița argentiniană a devenit vedeta Festivalului de Film de la Veneția. Fusta cochetă și strălucitoare, cu o tăietură sinceră, îi permitea să-și dezgolească frumos picioarele.

8. Joey King 

Tânăra artistă a ales o rochie dungată în alb-negru pentru ceremonia Globului de Aur, care a creat o iluzie optică.

9. Gwen Stefani 

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a participat la Grammy într-o rochie scurtă Dolce & Gabbana și a cucerit publicul cu silueta excelentă.

10. Kylie Jenner 

Mereu prezentă la evenimentele sociale, Kylie nu putea să rateze petrecerea după decernarea premiilor ”Oscar” și a apărut într-o ținută superbă. Linia curbată a subliniat favorabil grațiozitatea fetei.

11. Cindy Bruna 

Top modelul francez știe să-i intrige pe fani: de exemplu, purtând o rochie albă ca zăpada până la podea cu o tăietură în cel mai neașteptat loc.

12. Sandra Oh

Cea care nu se teme de experimente atunci când alege o ținută este Sandra. Paiete, volane, fundă – iar rezultatul este un aspect șic, surprinzător de armonios.

13. Dua Lipa 

Cântăreața a participat la Grammy într-un top și fustă în stilul anilor ’90. Imaginea a fost completată de un machiaj și o coafură, ce corespundeau modei de atunci.

14. Taylor Swift 

Tânăra cântăreață și actriță a înfrumusețat covorul roșu la Globul de Aur cu aspectul său. Ea a completat o rochie pufoasă cu un imprimeu floral mare, cu accesorii minimaliste și o coafură simplă.

15. Renee Zellweger 

Actrița este într-o formă excelentă și nu obosește să-și pună în valoare rochiile de siluetă. Ținuta albastră în care a pozat Renee la Golden Globe Awards este pur și simplu înafara concurenței.

16. Cynthia Erivo 

Actrița și cântăreața britanică a devenit vedeta covoarelor roșii în ultimul an. Rochia roz pe care Cynthia a purtat-o în ianuarie este preferata noastră.

17. Selena Gomez 

La premiera ”The Voyage of Doctor Dolittle”, fata a apărut într-o rochie modestă Givenchy, cu o fustă fantezistă.

18. Emily Ratajkowski 

Modelul știe sigur despre meritele siluetei sale și încearcă să-și sublinieze silueta perfectă chiar și la evenimentele sociale. Un top simplu și o fustă lungă dreaptă au provocat o furtună de emoții în rândul publicului la petrecerea după decernarea premiilor ”Oscar”.

19. Zoey Deutch 

Tânăra actriță de la aceeași petrecere a purtat o rochie cu un top mai puțin obișnuit, marca Armani. O pelerină cu glugă a devenit accentul imaginii.

20. Ariana Grande 

Cântăreața pur și simplu a ”rupt” covorul roșu Grammy cu o rochie care arată ca un nor luxuriant. Ținuta Arianei, marca Giambattista Valli, este una dintre cele mai memorabile.

21. Zendaya 

Acest top, Tom Ford, nu a părăsit mult timp primele pagini ale site-urilor de știri. Zendaya știe să captiveze publicul atât pe ecran, cât și pe covorul roșu.

Care credeți că sunt cele mai bune ținute ale anului trecut? Pe care ați fi ales-o? Așteptăm cu drag comentariile dvs.