Peste 20 de transformări spectaculoase, după care multe femei vor dori să își schimbe imaginea!

Frizerilor le place sa glumească ca depresia trebuie tratată nu la un psiholog, ci într-un salon de frumusețe. Există însă o mare parte de adevăr în această glumă. Schimbarea imaginii vă poate ajuta să scăpați de anxietate, să scăpați de povara trecutului și să începeți o nouă etapă în viață. Nu ați susținut examenul? Schimbați tunsoarea. Proiectul nu a reușit? Adăugați accente coloristice coafurii. A plecat iubitul? Mergeți la coafor!

Echipa noastră, drag cititor, a pregătit o selecție excelentă de transformări uimitoare ale coafurii, pe care dorim să le împărtășim cu dvs. Vă invităm să le admirăm cu drag:

1.

Colorarea sau decolorarea părului nu este doar un omagiu pentru modă, ci și posibilitatea ca fiecare femeie să își exprime personalitatea sa și de asemenea, să-și găsească noua ei imagine. Tendințele de modă ale anului 2019 oferă o oportunitate de a alege o culoare elegantă pentru proprietarii de păr lung, scurt sau mediu, iar exemplele de utilizare a diferitelor tehnici pot fi văzute în fotografiile cu imagini ale femeilor și fetelor obișnuite de diferite profesii.

2. Nuanțe de blond – vopsirea părului în nuanțe diferite de blond este încă o tendință actuală pentru anul 2019. Cele mai populare nuanțe sunt cenușă, căpșuni și nisip.

3. Nuanțe de roșu sau roz. Astăzi, părul roz intens sau roșu de tonuri bogate și saturate, cum ar fi bronzul, ghimbirul și aurul, se află, de asemenea, în vârful popularității printre stiliști.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Nuanțele de ciocolată: Este important! Nuanțele întunecate sunt considerate universale, prin urmare, fiecare femeie este potrivită pentru această culoare, indiferent de culoarea ochilor, tipul pielii sau vârsta.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Cât de des vizitați coaforul dvs? Preferați o freză simplă sau aveți curaj pentru experimente îndrăznețe?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.