Peste 20 de poze ce emană multă tandrețe și demonstrează că sarcina adaugă farmec tuturor animalelor! 

Sarcina este o stare ”interesantă” nu numai pentru oameni, ci și pentru animale. Nu de mirare că mamele însărcinate simt un fel de unitate între ele. Reprezentanții faunei experimentează adesea aceleași senzații neobișnuite sau se comportă ciudat în această perioadă. În timp ce femelele se luptă să facă față schimbărilor de dispoziție, cămilele însărcinate fug de orice mascul care se apropie de ele. Iar femelele de orangutan poartă descendenții aproape la fel ca noi – 8,5 luni. Acestea nu-și părăsesc puiul până acesta nu împlinește 7 ani.

Noi suntem convinși că așteptarea unui copil este o etapă specială în viața oricărei creaturi vii, de la creveți până la un jaguar maiestuos. Iar fotografiile cu animale însărcinate ne vor aminti că această stare adaugă farmec tuturor, fără excepție.

1. ”Am adoptat o pisică însărcinată. Așteptăm cinci puișori!”

2. O maimuță japoneză însărcinată se uită la o broșură pentru femeile însărcinate.

3. ”Astăzi am întâlnit o capră însărcinată.”

4. Interesant, la câini în această perioadă preferințele gustului tot se schimbă?

5. Iar aceasta este o șopârlă însărcinată. Puteți vedea chiar și 2 ouă în burtă.

6. ”Cea mai bună prietenă a mea a aflat că porcușorul de guineea a ei va fi mamă și i-a organizat o ședință foto.”

7. O femelă Jaguar de la grădina zoologică indiană e în a 3-a lună de sarcină.

8. ”Am servit veverița însărcinată cu alune.”

9. Se pare că această lemuriană nu mai are răbdare să nască odată.

10. În funcție de rasă și de alți factori, câinii pot avea până la 15 pui.

11. Femelele de Wallaby de mlaștină sunt aproape întotdeauna însărcinate datorită structurii lor unice a corpului. Pot rămâne însărcinate la 1-2 zile înainte de a naște un alt pui.

12. Rozătoarea chelă din rasa porcușorul de guineea este însărcinată. Apropo, la rasele obișnuite ale acestor animale, puii se nasc complet acoperiți cu blană.

13. Așa arată căluțul de mare mascul însărcinat.

14. Deoarece gorilele au un stomac mare și burtă proeminentă, poate fi dificil să știi dacă femela este însărcinată. Acest lucru poate fi determinat de obicei de articulațiile degetelor, care sunt umflate în această perioadă.

15. Se pare că această crevetă nu și-a pierdut timpul în zădar.

16. O femelă suricat însărcinată. Copiii acestor animale se nasc cheli, rămân surzi și orbi cel puțin 10 zile.

17. Zebra este în așteptarea puișorului său.

18. Când femelele de dihor însărcinate încep să se pregătească pentru naștere, își smulg de multe ori blana și-și amenajează cuibul cu aceasta.

19. Ponei în așteptarea urmașilor. Dacă calul este sănătos și sarcina continuă fără complicații, este destul de sigur să-l călăriți până în luna a 8-a.

20. Cămilele dau naștere descendenților la fiecare 2 ani și de obicei, dau naștere unui singur pui, mai rar – doi. În timpul sarcinii, femela fuge de orice mascul care se apropie de ea.

21. Mă întreb, oare câți oameni au văzut un cameleon însărcinat?

Ați avut ocazia să vă vedeți vreodată un prieten patruped însărcinat? S-a schimbat comportamentul lui în această perioadă? Așteptăm cu drag povestioarele dvs.