Peste 20 de persoane, pentru care inelele și cerceii lor reprezintă ceva mai mult decât simple bijuterii!

Eroii articolului nostru sunt oameni obișnuiți, care adoră bijuteriile sale, pentru că o poveste întreagă îi leagă cu aceste articole – fie că ei înșiși și-au realizat bijuteria de vis, fie că au participat la crearea lor, și-au depus străduința și clar că au făcut-o cu mare plăcere. Dar cineva, pur și simplu este fericit și mulțumit că a primit în dar superbul ineluș și vrea puțin să se laude.

Drag cititor, echipa Fă Singur a aflat ce comori sunt păstrate în unele cutii cu bijuterii. Ca bonus, vă vom arăta cum ar putea arăta decorațiunile pentru plante.

1. ”Acum câteva luni am găsit această broșă de argint din perioada celui de-al doilea război mondial. Este bijuteria mea preferată.”

2. ”Am primit verigheta asta de la bunica mea. O voi repara puțin și am s-o port – este fabuloasă.”

3. ”Ador tot ceea ce este legat de cosmos. Iată colierul personalizat sub forma unui sistem solar.”

4. ”Acest minunat inel cu imaginea de mâinilor în alb și negru, a fost realizat de bunicul meu. Nu era un bijutier profesionist.”

5. ”Acesta este un inel creat la comandă, asemenea celui numit Ring of Fire, din ”The Lord of the Rings”. Am avut norocul să lucrez cu un bijutier talentat, care a înțeles exact de ce aveam nevoie.”

6. ”Iubitul meu, la cea de-a 5-a aniversare m-a cerut în căsătorie și mi-a dat acest inel divin de agat de mușchi. Îl ador! Nu găsiți altul ca acesta.”

7. ”Am avut o broșă în formă de cerc care nu-mi plăcea deloc și am dus-o la bijutier.”

”A îndepărtat acul, a adăugat lanțul, cercul interior și exterior – acum am acest colier superb. Aceasta este o bijuterie veche, cu un aspect nou.”

8. ”Nu aveam bani să cumpăr inelul de logodnă iubitei mele, așa că l-am făcut din vechiul inel al mamei mele.”

9. ”A transformat inelul fostei mele soții în ceva unic. Noi, bărbații, de obicei nu avem nici o idee ce să facem cu inelele atunci când căsătoria se destramă.”

”Dar am avut o idee și am dus inelul la bijutier. Frumusețea pe care am obținut-o în fine, i-am oferit-o cadou prietenei mele. Ea îl adoră. Oamenii o întreabă deseori despre acest colier.”

10. ”Am inventat astfel de cercei care pot fi purtați chiar și de fetele fără de găuri în urechi.”

11. ”Inelul pe care l-am proiectat și comandat pentru aniversarea mea de 21 de ani. Coroana lui Rapunzel m-a inspirat să-l creez. Ador filmele Disney.”

12. ”Sunt primii cercei pe care i-am confecționat pentru prietena mea. Este încântată de ei și îi poartă aproape în fiecare zi.”

13. ”Inelul meu de logodnă cu diamant negru.”

14. ”Un colier cu cranii minusculi, pe care l-am realizat cu o imprimantă 3D. Arată așa de parcă mă lupt cu zânele în timpul liber.”

15. ”Inelul meu de logodnă cu piatră de lună și diamant. Pur și simplu nu-mi pot lua ochii de la el.”

16. ”Anul trecut am găsit această broșă de argint cu detectorul de metale. A fost realizată în jurul secolelor XVII-XVIII.”

”Am dus-o la muzeu, dar nu erau interesați de ea. Așa că acum port această comoară.”

17. ”Inelul meu de safir pare ireal în lumina lămpilor stradale.”

18. ”Am găsit un inel vechi. Cred că ar fi perfect pentru prințesa vampirilor.”

19. ”Sunt un artist. Mi-a venit ideea să realizez picturi în ulei, pe care oamenii le pot purta ca bijuterii.”

20. ”Inelul care mi s-a oferit cadou nu a fost pe gustul meu. L-am modificat și acum am o bijuterie pe care o ador.”

21. ”Bunicul a creat acest inel pentru mama sa. El l-a decorat cu perla pe care a găsit-o în râu pe când era copil.”

Bonus: ”Am început să fac bijuterii pentru plantele mele. Ar trebui să strălucească și ele.”

Cât de des purtați bijuterii: în fiecare zi sau numai cu ocazia unor sărbători speciale? Așteptăm cu drag comentariile dvs.