Peste 20 de idei, cum să arătați stilat și elegant în rochiile lungi de vară!

În noul sezon de vară vor fi la modă rochiile lungi feminine și seducătoare. Designerii sugerează să purtați rochii dantelate, plisate, să nu vă fie frică de materiale strălucitoare și ar fi bine să preferați nuanțele albe. Drag cititor, vă invităm să ne lămurim împreună, cum să purtăm corect rochiile lungi de vară în acest sezon.

1. Rochii lungi albe

Culoarea albă este culoarea verii. În rochia albă nu vă veți sufoca de căldură și aceasta vă va proteja de soare. Designerii sugerează să purtați rochii cu croiala liberă, de tip A line, în nuanțe albe. Aceste rochii pot fi cu sau fără mâneci, iar croiala ar trebui să fie simplă și concisă. Este permisă o combinație de diferite texturi, de exemplu, bumbac cu dantelă.

1.1

1.2

1.3

1.4

2. Rochii plisate

Țesătura plisată este în tendință de câțiva ani la rând. Acum, nu doar fustele plisate sunt la modă, ci și rochiile. Casa de modă Brandon Maxwell propune să purtați rochii evazate, vaporoase, cu lungimea maxi și cu mânecă ”amansura americană” din țesătură plisată, iar marca Dior a prezentat o rochie cu un top și o fustă lungă, într-o croială ușor evazată.

2.1

2.2

3. Rochii croștate

Rochiile croșetate au devenit trendul acestui sezon. Mai multe mărci au prezentat publicului rochii lungi de tip ”crochet”: Chloé, Altuzarra, Jil Sander și Michael Kors. Aceste rochii arată extravagant, în stil etnic sau hippie, deci, sunt pentru fete mai îndrăznețe.

3.1

3.2

4. Rochii de tip Cămașă

Rochiile lungi cu croiala de tip cămașă, cu nasturi în față, sunt populare în această vară. Designerii oferă două modele principale de acest gen de rochii: cu croiala dreaptă sau evazate la maxim în partea de jos. Ce opțiune să alegeți, depinde de propriile preferințe. Apropo, rochia dreaptă este mai versatilă și arată mai strict, iar versiunea evazată arată mai feminină și informal.

4.1

5. Rochii cu volane 

Opțiunile feminine sunt, de asemenea, prezentate în noul sezon. Rochiile lungi cu volane pe top sau pe fustă sunt la modă în această vară. Culorile rochiilor pot fi diferite: monocromatice, cu buline, cu imprimeuri florale mari și mici. Croiala rochiilor este de asemenea variată: de la croiala A line la modele drepte din țesături vaporoase.

5.1

5.2

6. Rochii Florale

Nici un sezon nu se poate trece fără rochii pestrițe și anul acesta nu este o excepție. Mulți designeri îmbracă femeile în rochii lungi cu imprimeuri florale. Stilurile de rochii pot fi diverse, ca de exemplu, rochie de tip cămașă, sau cu croială individuală unică, asimetrice, de tip wrap sau cu design mai puțin obișnuit.

6.1

6.2

6.3

6.4

6.5

7. Rochii de seara

Pentru vară, doamnele aleg rochii de seară feminine și luxoase. De obicei, aceasta este o croială cu umerii dezgoliți, inserții din dantelă și detalii translucide. O ținută șic ar trebui să fie într-un design festiv, adică să conțină inserții strălucitoare, decorații și cele mai scumpe țesături.

7.1

7.2

7.3

Rochiile lungi permit fashionistelor să creeze cel mai seducător aspect. În ciuda faptului că vă acoperă practic în întregime, rochia oricum subliniază grațiozitatea siluetei, mai ales dacă alegeți un model cu partea superioară frumos dezgolită. Doamnele cu diferite tipuri de siluete pot alege absolut orice model de rochie lungă și uimitoare, ca să devină frumusețea principală al oricărui eveniment.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!