Peste 10 cazuri când accesoriile vedetelor, pe lângă faptul că erau la modă, aveau și o semnificație specială

Aparițiile vedetelor în public așteaptă milioane de oameni. Fanii abia așteaptă să le vadă și, bineînțeles, să discute despre ținutele lor, machiaj, styling și accesorii. Acestea din urmă, de altfel, pot avea uneori semnificații speciale.

Aceste vedete au ales cu mare atenție detaliile ținutelor și au codificat în ele diferite mesaje.

Sarah Jessica Parker.

În 2019 Sarah Jessica Parker a pășit pe covorul roșu al Galei de toamnă a Balletului din New York într-o rochie fucsia umflată de Zac Posen și pantofi de diferite culori din propria sa linie SJP, repetând faimosul truc al lui Carrie Bradshaw. În serial eroina a purtat sandale Christian Louboutin.

Lady Gaga.

În 2019 Lady Gaga a făcut furori când a schimbat 4 ținute pe covorul roșu al Met Gala 2019. Dar nu mai puțină atenție a fost atrasă de machiajul cântăreței și, în special, de genele cu foi de aur cu lacrimi-cristale artificiale. Pentru a le fixa s- au folosit ca bază 3 rânduri de gene false obișnuite. Și pentru ca pleoapele să nu se închidă au fost fixate cu bandă adezivă ascunsă sub perucă.

Lupita Nyong’o.

În cadrul turneului de promovare al filmului „Noi”, Lupita Nyong’o a apărut la una dintre premierele cu o pereche de cercei Lauren Klassen în formă de foarfece. Potrivit subiectului acest instrument a devenit principala armă în mâinile răufăcătorilor de pe ecran și a jucat un rol important în întreaga poveste.

Jason Momoa.

În decembrie 2018 Jason Momoa a apărut la premiera filmului „Aquaman” într-un costum roz pal, iar punctul culminant al imaginii a fost o ghirlandă de flori din Hawaii. Fanii atenți au presupus că în acest fel actorul a adus un omagiu rădăcinilor sale: Momoa s-a născut în capitala statului insular, Honolulu.

Sam Rockwell.

Actorul Sam Rockwell a ales un mod neobișnuit de a-și exprima sentimentele și și-a pus butoni cu numele iubitei sale Leslie Bibb la ceremonia Oscar 2018. În acea seară actorul a luat acasă râvnita statuetă pentru rolul său din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. Și cine știe, poate că acest accesoriu i-a adus noroc.

Jennifer Lopez.

În 2019 Jennifer Lopez a participat la balul anual al Costume Institute, îmbrăcată din cap până în picioare în argint. Tema serii a fost stilul camp, de prost gust care a fost descris pentru prima dată în 1964 într-un eseu de către scriitoarea Susan Sontag. Cireașa de pe tort a fost o perucă cu mărgele în stil disco.

Și este posibil ca, atunci când au creat ținuta, designerii să se fi inspirat de la alegerea vestimentară a cântăreaței Cher, care a pozat în 1979 pentru coperta albumului său „The Prisoner”.

Adele.

La sfârșitul anului 2021 Adele a oferit un interviu exclusiv lui Oprah Winfrey și un concert dedicat lansării celui de-al patrulea album al său întitulat „30”. Vedeta a urcat pe scenă într-o rochie neagră Schiaparelli și cercei în forma planetei Saturn, care, după cum au observat fanii atenți, erau asemănători cu tatuajul de pe antebrațul ei stâng. Potrivit cântăreței această planetă este importantă pentru ea, iar desenul marchează o nouă etapă în viața ei.

Meghan Markle.

Meghan Markle este cunoscută pentru poziția sa publică activă și chiar alege bijuterii care să se potrivească cu viziunile sale. La Jocurile Invictus din 2022 din Olanda, ducesa a fost văzută purtând perechea de inele Tennis Pinky Ring 1972 de la Chiffon Co, creată în 1972 pentru cea de-a 50-a aniversare a legii care permite femeilor și fetelor să practice sportul în școli și colegii.

Blake Lively.

În 2019 Blake Lively și-a susținut soțul Ryan Reynolds la premiera filmului de animație „Pokemon. Detectivul Pikachu”. Actrița nu doar s-a îmbrăcat în culoarea galbenă, ci a ales ca accesoriu un clutch rotund Judith Leiber, care amintește de un Pokeball – un dispozitiv pentru prinderea Pokemonului.

Ashley Park.

Pentru Met Gala 2022 Ashley Park a ales o ținută care să se potrivească cu evenimentul. Și principalul punct culminant al ansamblului au fost bijuteriile atrăgătoare, care, după cum s-a dovedit, aveau o semnificație specială.

Vedeta serialului „Emily la Paris” a recunoscut că imaginea ei a fost un omagiu pentru Audrey Hepburn, sau mai bine zis personajului din filmul „Micul dejun la Tiffany’s”.

Kate Middleton.

Pentru vizita sa oficială în Jamaica Kate Middleton a pregătit o mulțime de ținute interesante. Printre acestea s-a remarcat o rochie din tul de la Jenny Packham, în care ducesa a participat la o cină. Nuanța verde bogată a subliniat perfect frumusețea sa. Dar accesoriile pe care le-a purtat au atras în special atenția publicului: ordinele pe care Elisabeta a II-a i le-a acordat, precum și cerceii cu diamante și smaralde din colecția personală a Reginei. Prin alegerea sa Kate a adus din nou un omagiu bunicii soțului ei.

În ultima ei zi pe insulă Katherine a optat din nou pentru verde, culoarea națională a Jamaicăi. Și, pe lângă aceasta, a ales o broșă simbolică în formă de colibri, primită în dar de Regina Elisabeta a II-a în timpul vizitei sale în 2002.