Perfecțiunea culorilor pastelate – o manichiură fină, pentru orice ocazie!

Nuanțele deschise sunt considerate de vară, dar acest lucru nu este corect. Nuanțele de pastel sunt relevante în aproape orice moment al anului. Putem spune că o astfel de manichiură este absolut versatilă, datorită naturaleții sale. Designul în nuanțe deschise se va potrivi în orice ansamblu de culoare și stil – are un avantaj față de toate celelalte palete. În plus, este foarte practic – crește neobservat, ceea ce înseamnă că corecția nu va fi necesară prea curând. Iată câteva din cele mai reușite modele:

1.

Puteți diversifica fundalul pastelat în diferite moduri. Una dintre cele mai populare metode – păianjen spectaculos și un pic de pietre pe degetul ”accent”. Deci, manichiura obișnuită se transformă într-o manichiură expresivă și solemnă.

Tendința sezonului – inscripții pe plăcile unghiilor, iar tonul deschis este fundalul perfect pentru astfel de detalii. Ca o culoare pentru litere, puteți folosi un trandafir delicat, violet prăfuit, gri sau maro. Dacă obiectivul dvs este o compoziție bogată, utilizați nuanțe suculente.

2.

Pastel – este un fundal superb și pentru ornament. Tendința de design este delicată, nu artistică, ci lejeră, fină și concisă. Evidențiați una sau două unghii într-un model fin și elegant. Motivele geometrice, de asemenea, sunt relevante, la fel floristica și pictura cu siluetă. Dacă alegeți o temă de flori, opriți-vă la o pictură floristică fină și rafinată.

3.

4.

5.

Culoare deschisă mată – o altă soluție interesantă, relevantă și mai puțin obișnuită. Dacă vă plac compozițiile nobile – atunci aceasta este cu siguranță opțiunea dvs.

6.

Tranziția în gradient la alb arată deosebit de bine pe unghiile în formă de oval. O astfel de acoperire va fi adecvată atât la o sărbătoare, cât și în imaginea de zi cu zi.

7.

Nu uitați de sclipici – o cantitate mică de paiete la capetele unghiilor arată elegant și festiv.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Un astfel de detaliu, cum ar fi oglinda unghii cu praf de perlă, va fi o completare armonioasă a compoziției blânde.

14.

15.

Inspirați-vă cu idei blânde și creați ansambluri de lux în stilul dvs!