Perdelele din voal vor fi ca noi! Aspectul gălbui va dispărea datorită unui ingredient special. Pun pariu că îl ai deja în casa ta!

Perdelele sunt un element de decor care împodobesc orice casă. Îngrijirea perdelelor din voal pare a fi destul de simplă, însă, din păcate, după câteva spălări capătă un aspect gălbui. Perdeaua are doar câțiva ani și se potrivește de minune cu interiorul, însă aspectul său îngălbenit arată inestetic.

Cumpărarea altor perdele este destul de costisitoare. În acest caz, gospodinele încearcă diferite metode de albire. Echipa noastră vă propune un truc de albire foarte eficient care este deja verificat și foarte eficient. Chiar și o perdea mai veche poate arăta ca nouă.

Cum să albiți perdelele din voal

Pasul 1. Scoateți perdeaua mai spre seară și scuturați-o de praf. Turnați într-un vas sau în cadă apă caldă de 30-35°, înmuiați perdeaua și lăsați-o până dimineață.

Pasul 2. Scurgeți apa, apoi puneți 3 linguri de detergent și turnați apă fierbinte (nu mai mult de 50°). Lăsați-o până dimineață.

Pasul 3. În dimineața celei de a doua zi. Clătiți perdeaua, puneți detergent și turnați apă fierbinte.

Pasul 4. Seara celei de a doua zi. Clătiți perdeaua foarte bine în câteva ape. Puneți-o în vas. Adăugați 3-4 litri de apă astfel încât perdeaua să fie acoperită cu apă. Într-un borcan de 0.5 litri turnați 3 lingurițe de sare și amestecați bine, apoi picurați 4-5 picături de verde de briliant (acesta este ingredientul special). Amestecați și turnați în vasul cu apă. Înmuiați perdeaua în această soluție și lăsați-o să stea 3 minute. Ulterior clătiți-o în apă de două ori și puneți-o la uscat.

Pasul 5. Admirați rezultatul obținut și împărtășiți experiența și altor prietene.

Acum veți avea cele mai albe perdele din voal!