Pentru o stare de spirit de primăvară: cele mai delicate modele de manichiură

Primăvara se apropie cu pași rapizi și toate femeile, ca ghioceii, vor începe să apară pe străzi în cele mai delicate ținute. Frumusețea lor va dăinui peste tot, iar natura va prinde viață. Este minunat să urmărești cum totul în jur se trezește după hibernare. Pentru a atrage primăvara trebuie să ne alegem o manichiură care va emana căldură și culori plăcute.

Frumusețea de pe unghii se datorează profesioniștilor și ideilor pe care le selectăm special pentru Dumneavoastră.

Sperăm că următoarele idei vă vor plăcea, deoarece sunt delicate și originale.

1. Un model perfect pentru sezonul de primăvară. 

2.

3. Chiar dacă este primăvară, unele femei preferă nuanțele închise. Aceste culori pot fi combinate perfect cu alte nuanțe calde, precum bej sau lila. Chiar dacă aceste nuanțe sunt destul de închise pentru o zi însorită de primăvară, sunt la fel de potrivite ca nuanțele pastelate.

4. O alegere romantică și stilată.  

5. Combinații perfecte pentru primăvara lui 2022 o reprezintă aceste nuanțe delicate.

6.

7. Manichiura french nu se demodează niciodată. Primăvara aceasta puteți opta pentru un french clasic, cel cu linia vârfului unghiei albă, ori puteți alege culori pastelate precum galben, roz-lila, mov-liliac, bleu, bej ori altă nuanță deschisă care vă place.

8. Aceste modele origilane vor atrage, cu siguranță, toate privirile. 

9.

10. Modelele florale sunt unele dintre cele mai apreciate în perioada caldă. Facem trecerea de la culori precum verde și roșu închis și modele cu fulgi de nea, oameni de zăpadă și cadouri, la buburuze, flori albe și tot ce înseamnă elementele de primăvară. O astfel de manichiură oferă senzația de libertate și independență. 

11. Aceste culori și modele se potrivesc perfect ținutelor de primăvară.

12. Aceste modele sunt foarte delicate și originale. 

13.

14. Un model foarte original.