Pentru a mia oară despre hainele la care n-ai mai vrea să renunți! Boho – laconic, cu stil și pentru orice vârstă.

E imposibil să nu îndrăgești stilul boem în vestimentație. Întreabă-o pe orice doamnă și îți va răspunde că nu există un stil mai comod și mai practic decât stilul boho. O multitudine de elemente texturate și, cel mai important, țesăturile naturale ușoare, fac acest stil favoritul amatoarelor de ținute confortabile și neobișnuite.

Stimate doamne, dumneavoastră vă este pe plac stilul boho? Redacția noastră vine cu o serie de idei despre cum se poartă hainele în stil boho pe timp de vară, dar și în iernile reci. Confortul este mai presus de orice!

Stilul vestimentar boho

Stilul boem a apărut drept răspuns la plictisul provocat de glamour, reprezentând un amestec tumultuos de motive etnice, stiluri hippie și grunge, dar și elemente ale inconfundabilului stil gipsy chic.

Secretul unei ținute ideale în stil boho constă în abilitatea de a combina ceea ce nu poate fi combinat: bocanci grei cu rochii vaporoase, bluze din dantelă cu fulare voluminoase.

O ținută în mai multe straturi și o combinație de țesături de diferite texturi și culori fac acest stil să fie extraordinar și extravagant.

Într-o ținută boho există loc pentru dantelă, in, flanel, catifea, tricotaj, lână și accesorii voluminoase.

Rochiile în stilul boho sunt piese vestimentare universale. Nu este mai puțin important faptul că o asemenea ținută este potrivită atât pentru o femeie suplă, cât și pentru una mai corpolentă.

Fusta care se aranjează perfect – fusta maxi – este o piesă vestimentară indispensabilă pentru amatoarele stilului boho. Fără ea, nici o ținută nu este completă.

Apropo, vestimentația în stil boho poate fi adoptată nu doar vara, dar și în sezonul rece. Un pulover sau un cardigan over-size în combinație cu o pereche de blugi evazați și o pălărie de fetru îi vor face nu doar pe bărbați, dar și pe celelalte femei să întoarcă privirea pe stradă, admirându-vă stilul inegalabil.

Că tot veni vorba de pălării, de paie sau de fetru, dar cu siguranță cu boruri largi, acestea sunt elementele indispensabile ale ținutei în stil boem.

De asemenea, unul din cele mai importante elemente ale stilului îl constituie fularul-snood de dimensiuni mari sau șalul, care contribuie la accentuarea atitudinii degajate și naturaleții specifice stilului boho.

Vestimentația în stil boho este practică și confortabilă. Această ținută nu doar creează impresia de lejeritate, dar și este așa prin ea însăși. E de-ajuns să adopți în garderoba ta câteva piese vestimentare ale acestui stil și îl vei îndrăgi pe dată!