Pentru a arăta extraordinar vara aceasta stiliștii ne recomandă tunsorile scurte! „Să nu vă pară rău pentru lungime, scurtați-l fără milă…”

Oricât de mult am adora părul lung în zilele toride de vară, fiecare doamnă visează în taină la o tunsoare scurtă. Acest tip de tunsoare nu este doar practică și comodă, dar în acest sezon va fi la modă și vă va proteja de căldură, vă va reîmprospăta imaginea și chiar vă va întineri. Stiliștii consideră că dacă veți alege corect tunsoarea, veți părea cu 10 sau chiar cu 15 ani mai tânără!

Echipa noastră a selectat pentru Dumneavoastră cele mai la modă tunsori din vara anului 2018! Salvați aceste imagini și mergeți cât mai curând cu ele la coafor. Nu veți avea nevoie de proceduri cosmetice pentru întinerire, doar de o pereche de foarfece în mâinile unui profesionist…

Tunsori pentru vară

1. Pixie

O tunsoare minunată, care îmbină perfect ștrengăria băiețească cu farmecul femeiesc, va fi foarte populară vara aceasta. Este perfectă pentru domnișoarele care au decis să-și taie părul  sau să-și schimbe radical imaginea.

Tunsoarea pixie, dinamică și elegantă, oricât de masculină ar părea, adaugă feminitate descoperind gâtul și accentuând trăsăturile feminine. O astfel de tunsoare este ideală pentru doamnele care au părul fin, deoarece îi conferă volum. Deoarece această tunsoare se poate aranja în mai multe moduri, veți arăta în fiecare zi diferit!

2. Bretonul pe o parte

Tunsoarea pixie cu accent pe breton va deveni un adevărat hit al verii. Bretonul poate fi rupt, scurtat sau ușor alungit, dar tendința principală este bretonul pe o parte. Această variantă a pixie-ului va fi preferata doamnelor de peste 40 de ani, pentru că vă reîmprospătează și vă reîntinerește imediat. Arată elegant, încrezător și frumos!

3. Cesson 

„Spălați-vă părul și ieșiți” acesta este principiul tunsorii Cesson. Această tunsoare scurtă va fi foarte actuală în vara anului 2018 pentru că principala sa trăsătură este că nu are nevoie de o aranjare minuțioasă. Este suficient să vă uscați părul cu un uscător și să ieșiți. Sir Vidal Cesson, un stilist britanic care a inventat această tunsoare, a dorit să accentueze naturalețea și frumusețea feminină renunțând categoric la produsele de coafat.

Cel mai adesea o astfel de tunsoare este aleasă de doamnele ce preferă stilul clasic, deoarece pune în evidență eleganța și sobrietatea. Această tunsoare care pare destul de sobră, dar și jucăușă în același timp, este ideală pentru fața ovală.

4. Bob graduat 

Bobul graduat ocupă deja de mai mulți ani primele poziții, deoarece este ideal atât pentru domnișoare cât și pentru doamnele mai mature. Tunsoarea bob-carre graduat va accentua trăsăturile frumoase, o astfel de tunsoare se va aranja foarte ușor și va arătă foarte bine.

Va oferi părului lejeritate, putând astfel obține un look proaspăt de vară. Bobul scurt graduat este o tunsoare universală, cu care chiar și o doamnă mai matură va arăta ca o domnișoară.

5. Carre alungit fără breton 

Carre alungit fără breton este perfect atât pe părul drept, cât și pe părul cu vârfurile răsucite în interior sau în afară. Dacă ați decis să vă schimbați imaginea, dar nu radical, vă sfătuim să alegeți o asemenea tunsoare deloc pretențioasă.

Pe lângă faptul că se potrivește oricărui tip de păr și formă a feței, avantajul incontestabil al acesteia este aranjarea simplă. Este tunsoarea perfectă cu care veți fi frumoase și feminine fără prea mare efort!

Oricare din aceste tunsori arată proaspăt și frumos dar lucrul cel mai important este că tunsoarea aleasă cu pricepere va ascunde micile imperfecțiuni și va pune în evidență, fără îndoială, trăsăturile Dumneavoastră frumoase. Pentru că tunsoarea scurtă să arate mereu perfect și să fie frumoasă, nu uitați să luați în considerare propriul stil de viață, și, desigur, să găsiți un meșter calificat.

Experimentați și distribuiți acest articol ca să-l citească și prietenele Dumneavoastră!